Open Procurement Albania

“Ndërtimi i Rrugëve të Brendëshme në PMLAT”

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Institucioni Prokurues Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit
Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Objekti i Tenderit “Ndërtimi i Rrugëve të Brendëshme në PMLAT”
Nr. Reference REF-39359-08-19-2022
Vlera / Fondi Limit 15 832 071,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 22-08-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 12-09-2022
Data e mbajtjes se tenderit 12-09-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1.B.O.E. “ASI-2A CO” Sh.p.k. & “2Z Konstruksion”
2.B.O.E. “ G&P ” Sh.p.k. & “L.T.E CONSTRUTICION”
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “ G&P ” Sh.p.k. - “L.T.E CONSTRUTICION”
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 15 217 073,00
  Data e shpalljes se fituesit 27-09-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 18260487
  Data e lidhjes se kontrates 13-10-2022
  Kohezgjatja e kontrates 6 muaj nga data e lidhjes së kontratës
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Eshte skualifikuar operatori ekonomik i meposhtem:
  -B.O.E. “ASI-2A CO” Sh.p.k. & “2Z Konstruksion” , per arsye:
  1. Operatori ekonomik “ASI-2A CO” Sh.p.k në cilësinë e anëtarit të BOE ofertues, nuk plotëson kriteret e përgjithshme të kualifikimit, për shkak se nuk ka cituar në formularin e vetëdeklarimit dokumentacionin nëpërmjet të cilit të provohet se personi/personat në cilësinë e në cilësinë e anëtarit të organit administrativ, drejtorit ose mbikëqyrësit, si aksioner ose si ortak, ose që ka fuqi përfaqësuese, vendimarrëse ose kontrolluese brenda operatorit ekonomik nuk janë dënuar me vendim gjyqësor të formës së prerë për ndonjë nga veprat penale të përcaktuara në nenin 76/1 të LPP.
  2. BOE “ASI-2A CO” Sh.p.k dhe “2Z Konstruksion” Sh.p.k nuk përmbushin pikën 2.2.3 të kapacitetit ekonomik dhe financiar, pasi asnjë nga operatorët ekonomik pjesë e bashkimit, nuk ka deklaruar në formularin përmbledhës të vetëdeklarimit (shtojca 8, pjesa II, A), faktin e shlyerjes së taksave dhe tarifave vendore të parashikuara nga pushteti vendor për vitin 2022 sipas afateve të maturuara/përcaktuara dhe parashikuara në Ligjin nr.9632, datë 30.10.2006 “Për sistemin e taksave vendore”, i ndryshuar, lëshuar prej njësive të vetëqeverisjes vendore ku operatori ekonomik ushtron dhe ka ushtruar aktivitetin, sipas ekstraktit të QKB, në përputhje me legjislacionin në fuqi.
  Operatorët ekonomik pjesë bashkimit të BOE ofertues, në pjesën e përkatëse të formularit të vetëdeklarimit kanë kanë paraqitur vërtetime të lëshuara nga Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve, për pagimin e detyrimeve dhe për kontributet e sigurimeve shoqërore e shëndetësore për tatimpaguesin/E-SIG 02/a. Këto vërtetime duke qënë se janë lëshuar nga një organ tatimor qendror, nuk përmbajnë të dhëna në lidhje me shlyerjen e taksave dhe tarifave vendore ndaj pushtetit vendor.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 146 datë 24 Tetor 2022

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data