Open Procurement Albania

“Blerje materiale elektrike per ndricim publik ne institucionet e Bashkise Fier”

Institucioni Prokurues Ndermarrja e Sherbimeve Publike Fier
Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Fier
Objekti i Tenderit “Blerje materiale elektrike per ndricim publik ne institucionet e Bashkise Fier”
Nr. Reference REF-44278-10-03-2022
Vlera / Fondi Limit 27 143 062,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 04-10-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 19-10-2022
Data e mbajtjes se tenderit 19-10-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 6
Operatore Konkurues 1. “AA&P” SHPK
2. “Adenis Kastrati”
3. "ARTEO 2018" SHPK
4. “EURO-ALB” SHPK
5. “HEST” SHPK,
6. “VESA 2014” SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • AA&P
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 21 326 200,00
  Data e shpalljes se fituesit 14-11-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 18 (tetembedhjete) muaj nga nënshkrimi i marrëveshjes kuadër.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1.Adenis Kastrati Person Fizik, per arsye:
  -Nuk permbush kriteret e vecanta per kualifikim percaktuar ne DST; 2.3 KAPACITETI TEKNIK piken 2.3.1 germa a dhe b ku per te provuar pervojen e mepareshme vlera e kerkuar eshte jo me pak se 10,000,000 leke pa Tvsh, nga ana e operatorit bazuar ne dokumentacionin e paraqitur ne SPE, pra nuk provon pervojen e meparshme te faturave tatimore te shitjes arrijne ne vleren 7,472,522 leke pa tvsh.
  -nuk permbushe kriterin e percaktuar ne DST sipas shtojces 6, FORMULARI I SASISE DHE GRAFIKUT TE LEVRIMIT dhe LISTA E ÇMIMEVE TE ARTIKUJVE paraqitur ne SPE
  -nuk i eshte permbajtur plotesimit te specifikimeve teknike dhe sasive te kerkuara perkatesisht per zerat e ofertes nr.rendor 85 dhe 86 ,

  2. ARTEO 2018 SHPK, per arsye:
  -Nuk permbush kriterin e percaktuar ne DST sipas shtojces 6, FORMULARI I SASISE DHE GRAFIKUT TE LEVRIMIT dhe LISTA E ÇMIMEVE TE ARTIKUJVE paraqitur ne SPE
  -Nuk i eshte permbajtur kerkesave te specifikuara ne DST ne lidhje me zerat dhe sasite e kerkuara te LISTA E ÇMIMEVE TE ARTIKUJVE Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1.Adenis Kastrati Person Fizik, per arsye:
  -Nuk permbush kriteret e vecanta per kualifikim percaktuar ne DST; 2.3 KAPACITETI TEKNIK piken 2.3.1 germa a dhe b ku per te provuar pervojen e mepareshme vlera e kerkuar eshte jo me pak se 10,000,000 leke pa Tvsh, nga ana e operatorit bazuar ne dokumentacionin e paraqitur ne SPE, pra nuk provon pervojen e meparshme te faturave tatimore te shitjes arrijne ne vleren 7,472,522 leke pa tvsh.
  -nuk permbushe kriterin e percaktuar ne DST sipas shtojces 6, FORMULARI I SASISE DHE GRAFIKUT TE LEVRIMIT dhe LISTA E ÇMIMEVE TE ARTIKUJVE paraqitur ne SPE
  -nuk i eshte permbajtur plotesimit te specifikimeve teknike dhe sasive te kerkuara perkatesisht per zerat e ofertes nr.rendor 85 dhe 86 ,

  2. ARTEO 2018 SHPK, per arsye:
  -Nuk permbush kriterin e percaktuar ne DST sipas shtojces 6, FORMULARI I SASISE DHE GRAFIKUT TE LEVRIMIT dhe LISTA E ÇMIMEVE TE ARTIKUJVE paraqitur ne SPE
  -Nuk i eshte permbajtur kerkesave te specifikuara ne DST ne lidhje me zerat dhe sasite e kerkuara te LISTA E ÇMIMEVE TE ARTIKUJVE
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Procesverbal "Për argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve për kualifikim"

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data