Open Procurement Albania

Studim i fizibilitetit dhe projekt-ide për lidhjen hekurudhore Durres-Prishtine

Institucioni Prokurues Hekurudha Shqiptare sh.a
Autoritet Prokurues Hekurudha Shqiptare sh.a
Objekti i Tenderit Studim i fizibilitetit dhe projekt-ide për lidhjen hekurudhore Durres-Prishtine
Nr. Reference REF-75935-07-25-2023
Vlera / Fondi Limit 200 224 996,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Shërbim konsulence
Statusi i Tenderit Rishpallje me Lidhje Kontrate
Data e Njoftimit te Tenderit 26-07-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 28-08-2023
Data e mbajtjes se tenderit 28-08-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues Lista e operatorëve ekonomikë të kualifikuar në përfundim të fazës së parë të procedurës:
1. “Dar Al-Handasah Consultants (Shair & Partners) (U.K.) Limited”
2. BOE “ILF Consulting Engineers Austria GmbH” & ABKONS SH.P.K
3. “OBERMEYER HELLAS LTD”
4. “TECNICA Y PROYECTOS S.A”
5. “YUKSEL PROJE A.S”

Kanë qenë pjesëmarrës në fazat e tjera të procedurës së sipërcituar këta ofertues me vlerat përkatëse të ofruara:
1. “Dar Al-Handasah Consultants (Shair & Partners) (U.K.) Limited” me vlere 190.848.117 dhe totali i pikëve të marra 439
2. BOE “ILF Consulting Engineers Austria GmbH” & ABKONS SH.P.K me vlere 168.900.498 dhe totali i pikëve të marra: 478.8
3. “OBERMEYER HELLAS LTD” me vlere 169,124,414 dhe totali i pikëve të marra 452.4
4. “TECNICA Y PROYECTOS S.A” me vlere 190.125.419 dhe totali i pikëve të marra 469.6
5. “YUKSEL PROJE A.S” me vlere 151.605.000 dhe totali i pikëve të marra 465.6
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “ILF Consulting Engineers Austria GmbH” - ABKONS SH.P.K
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 168 900 498,00
  Data e shpalljes se fituesit 15-11-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 202680598
  Data e lidhjes se kontrates 11-12-2023
  Kohezgjatja e kontrates 14 Muaj nga dita e firmosjes se kontrates
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Pergjate fazes se dyte te procedures, nuk ka operatore ekonomike te skualifikuar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Oferta ekonomikisht më e favorshme, bazuar në kosto.

  Buletini i Lidhjes se Kontrates: Buletini Nr. 103 datë 26 Dhjetor 2023
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Procesverbal" Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim "
  Terma reference
  Formular i Njoftimit te Lidhjes se Kontrates

  Studim i fizibilitetit dhe projekt-ide për lidhjen hekurudhore Durres-Prishtine

  Institucioni Prokurues Hekurudha Shqiptare sh.a
  Autoritet Prokurues Hekurudha Shqiptare sh.a
  Objekti i Tenderit Studim i fizibilitetit dhe projekt-ide për lidhjen hekurudhore Durres-Prishtine
  Nr. Reference REF-45735-10-13-2022
  Vlera / Fondi Limit 200 224 996,00
  Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
  Lloji i Procedures Shërbim konsulence
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 14-10-2022
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 14-11-2022
  Data e mbajtjes se tenderit 14-11-2022
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 14 Muaj nga dita e firmosjes se kontrates
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Bazuar në Ligjin Nr. 162/2020, datë 23.12.2020 "Për Prokurimin Publik", Neni 98, pika 1 c) konstaton se dokumentet e tenderit përmbajnë gabime ose mangësi të rëndësishme
  Shenime Më datë 19.12.2022, pranë Komisionit të Prokurimit Publik, është paraqitur ankesa e bashkimit të operatorit ekonomikë “ILF Consulting Engineers Austria” GmbH & “Abkons” SHPK dhe objekti i ankesës lidhet me vendimmarrjen e Komisionit të Vlerësimit të Ofertave mbi skualifikimin e ofertës të paraqitur nga bashkimi i operatorit ekonomikë ankimues “ILF Consulting Engineers Austria” GmbH & “Abkons” SHPK.
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Procesverbal" Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim "
  Terma Reference
  Kriteret e Vleresimit

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data