Open Procurement Albania

“Studim projektim e previntivim për Ndertim Depo uji V-1000 m³”

Institucioni Prokurues SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane
Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Objekti i Tenderit “Studim projektim e previntivim për Ndertim Depo uji V-1000 m³”
Nr. Reference REF-49135-11-08-2022
Vlera / Fondi Limit 2 629 203,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Shërbim konsulence
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 09-11-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 21-11-2022
Data e mbajtjes se tenderit 21-11-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 6
Operatore Konkurues Lista e operatoreve ekonomike te kualifikuar nepërfundim te fazes se pare te procedures:
1. A& E ENGINIEERING sh.p.k
2. AMCO ENGINIEERING sh.p.k & "Zenit & Co" sh.p.k
3. GJEOKONSULT & CO sh.p.k
4. INSTITUTI DEKLIADA- ALB sh.p.k
5. NOVATECH STUDIO sh.p.k
6. STUDIO SERVICES "K-SA" sh.p.k

Kane qene pjesemarres në fazat e tjera te procedures keta ofertues me vlerat perkatese te ofruara:
1. BO AMCO ENGINIEERING sh.p.k & "Zenit & Co" sh.p.k, me oferte ekonomike 2,451,111.18 leke pa t.v.sh dhe me pike totale 95.5 pike.
2. INSTITUTI DEKLIADA- ALB sh.p.k, me oferte ekonomike 2,600,000 leke pa t.v.sh dhe me pike totale 94.4 pike.
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “GRAMA Consulting Engineers” sh.p.k -”ZENIT& CO” sh.p.k
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 2 451 111,00
  Data e shpalljes se fituesit 19-01-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 40 ditë kalendarike nga data e lidhjes së kontrates.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1. STUDIO SERVICES K SA sh.p.k, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur asnje dokumentacion provues per plotesimin e kritereve te vecanta te kualifikimit te percaktuara ne DST.

  2. GJEOKONSULT CO sh.p.k, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur dokumentacionin bazuar ne baze te nenit 26, pika 1, te VKM nr.285, date 19.05.2021 ( I ndryshuar)

  3. A E ENGINIEERING sh.p.k, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur dokumentacionin bazuar në bazë të nenit 26, pika 1, te VKM nr.285, date 19.05.2021 ( I ndryshuar)

  4. NOVATECH STUDIO sh.p.k, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur ne fazen e dyte te procedures Metodologjine dhe formularin e ofertes.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ”ZENIT& CO” sh.p.k viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ”ZENIT& CO” sh.p.k viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ”ZENIT& CO” sh.p.k viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ”ZENIT& CO” sh.p.k viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Detyre Projektimi

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data