Open Procurement Albania

Rikualifikimi urban i lagjes Llukan Prifti, ndriçimi rrugor

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Institucioni Prokurues Ndermarrja Komunale Kucove
Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Kuçovë
Objekti i Tenderit Rikualifikimi urban i lagjes Llukan Prifti, ndriçimi rrugor
Nr. Reference REF-59941-02-22-2023
Vlera / Fondi Limit 3 310 304,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 23-02-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 06-03-2023
Data e mbajtjes se tenderit 06-03-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1.BOE “M u r a ti” shpk &“Euro-Alb” shpk
2. "Lluca” shpk
3. “Sark” shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • "M U R A T I" -EURO-ALB
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 3 255 350,00
  Data e shpalljes se fituesit 13-03-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 1 (një) muaj duke filluar nga data e dorzimit të sheshit të ndërtimit.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Jane skualifikusar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1. Lluca shpk, per arsye:
  -Nuk ploteson piken 2.3.2 te DST, pasi nuk ka deklaruar drejtuesin teknik (ing. elektrik).
  -Nuk ploteson piken 2.3.3 te DST, pasi nuk disponon punonjes te specializuar.
  -Nuk ploteson piken 2.3.7 te DST, pasi nuk disponon te gjitha mjetet e kerkuara.
  -Nuk ploteson piken 2.3.5 te DST, pasi nuk ka paraqitur kontrate furnizimi dhe as autorizim prodhuesi.

  2. Sark shpk, per arsye:
  -Nuk ploteson piken 2.2.1 te DST (bilanci i vitit 2020 ka rraport negativ midis aktivit dhe pasivit).
  -Nuk ploteson piken 2.3.5 te DST(operatori ekonomik nuk ka paraqitur as autorizim prodhuesi dhe as kontrate furnizimi).
  -Nuk provon se ka fuqi punetore
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per "M U R A T I" viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per "M U R A T I" viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per "M U R A T I" viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per "M U R A T I" viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EURO-ALB viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EURO-ALB viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EURO-ALB viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EURO-ALB viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Grafiku i Punimeve
  Projekti

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data