Open Procurement Albania

Shpenzime pastrimi dhe mirembajtje, riparim

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Institucioni Prokurues BURSA SHQIPTARE E ENERGJISË ELEKTRIKE SH.A - ALPEX
Autoritet Prokurues BURSA SHQIPTARE E ENERGJISË ELEKTRIKE SH.A - ALPEX
Objekti i Tenderit Shpenzime pastrimi dhe mirembajtje, riparim
Nr. Reference REF-68057-05-03-2023
Vlera / Fondi Limit 1 100 000,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 04-05-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 15-05-2023
Data e mbajtjes se tenderit 15-05-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1.“Alpen Pulito” sh.p.k
2.“Air” sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • AIR
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1 068 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 25-05-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 1281600
  Data e lidhjes se kontrates 13-06-2023
  Kohezgjatja e kontrates 12 (dymbëdhjetë) muaj nga hyrja në fuqi e Kontratës
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Eshte skualifikuar operatori ekonomik i meposhtem:
  - “Alpen Pulito” sh.p.k , per arsye:
  - Në respekt të përmbushjes së pikave të Shtojcës 9 “Formulari përmbledhës i vetëdeklarimit”, OE ofertues, në pjesën e deklarimit të disponimit të punonjësve dhe makinerive të nevojshme ka shënuar numrin total të punonjësve, por nuk ka shënuar profilin për asnjë nga punonjësit e tjerë të kompanisë, që rezultojnë nga Vetëdeklarimi dhe nga Vërtetimi për Kontributet e Sigurimeve Shoqërore e Shëndetësore për Tatimpaguesin të paraqitura, sipas kërkesave të DST. Profili i punonjësit të deklaruar në këtë formular është kimist si dhe është shënuar që ka certifikatë mjedisore. Ky formular nuk është plotësuar në mënyrë të saktë dhe ashtu sic kërkohet. Gjithashtu Shtojca 9 “Formulari përmbledhës i vetëdeklarimit” është emëruar me Nr. 4.
  - Gjithashtu, në respekt të përmbushjes së kërkesave të pikës 2.3.2 të Kritereve të Vecanta të Kualifikimit dhe të kërkesës për plotësimin saktë të Shtojcës 9, OE duhet të kishte paraqitur Listëpagesat përkatëse shoqëruese E-Sig, që AK të përcaktojë qartë profilin e punonjësve. Përsa më sipër ky kriter nuk është përmbushur as nëpermjet Shtojcës 9 dhe as nëpërmjet Listëpagesave E-sig, sipas kërkesave të DST.
  - Në respekt të përmbushjes së kërkesave të pikës 2.3.4 të Kritereve të Vecanta të Kualifikimit, është kërkuar paraqitja e Skedave Teknike për detergjentet dhe produktet e kërkuara. OE këto dokumente i ka paraqitur në gjuhë të huaj. Në referim të Shtojcës 8 dhe në përputhje me LPP këto dokumente duhet të jenë në gjuhën shqipe ose të përkthyera në gjuheën shqipe dhe të noterizuara. Kjo pikë nuk është e plotësuar.
  - Në respekt të përmbushjes së kërkesave të pikës 2.3.5 të Kritereve të Vecanta të Kualifikimit, OE ka dorëzuar katalogët teknike për makineritë. Këto katalogë janë dorëzuar në gjuhë të huaj. Në referim të Shtojces 8 dhe në përputhje me LPP këto dokumente duhet të jenë në gjuhën shqipe ose të përkthyera në gjuhën shqipe dhe të noterizuara. Kjo pikë nuk është e plotësuar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per AIR viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per AIR viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per AIR viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per AIR viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i kontrates për APP.docx
  DST-Blerje makine per trajtime siperfaqesore me rryma te frekuencave te mesme .doc.docx
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Procesverbal" Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim "

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data