Open Procurement Albania

Blerje shkumë sintetike

Institucioni Prokurues Sh.A Albpetrol
Autoritet Prokurues Sh.A Albpetrol
Objekti i Tenderit Blerje shkumë sintetike
Nr. Reference REF-79184-09-07-2023
Vlera / Fondi Limit 1 107 390,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Rishpallur Prokurimi
Data e Njoftimit te Tenderit 08-09-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 18-09-2023
Data e mbajtjes se tenderit 18-09-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 30 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Procesverbal" Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim "

  Blerje shkumë sintetike

  Institucioni Prokurues Sh.A Albpetrol
  Autoritet Prokurues Sh.A Albpetrol
  Objekti i Tenderit Blerje shkumë sintetike
  Nr. Reference REF-75083-07-13-2023
  Vlera / Fondi Limit 1 107 390,00
  Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
  Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
  Statusi i Tenderit Rishpallje e Anuluar
  Data e Njoftimit te Tenderit 14-07-2023
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 24-07-2023
  Data e mbajtjes se tenderit 24-07-2023
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 30 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Bazuar në Ligjin Nr. 162, datë 23.12.2020 “Për Prokurimin Publik”, neni 98, pika 1: gërma “b” “në procedurat me një fazë nuk është dorëzuar asnjë ofertë e pershtatshme
  Shenime Njoftuar anullimi i procedures se prokurimit ne Buletinin Nr. 73 datë 28 Gusht 2023
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Procesverbal" Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim "

  Blerje shkumë sintetike

  Institucioni Prokurues Sh.A Albpetrol
  Autoritet Prokurues Sh.A Albpetrol
  Objekti i Tenderit Blerje shkumë sintetike
  Nr. Reference REF-72139-06-09-2023
  Vlera / Fondi Limit 1 107 390,00
  Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
  Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 12-06-2023
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 22-06-2023
  Data e mbajtjes se tenderit 22-06-2023
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 30 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Nuk u kualifikua asnjë ofertë për mungesë dokumentacioni.Bazuar në Ligjin Nr. 162, datë 23.12.2020 “Për Prokurimin Publik”, neni 98,
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Procesverbal" Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim "

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data