Open Procurement Albania

Rikonstruksioni i linjes furnizuese ne depon Nr.3 Arapaj, Rr. “Shkolla Arapaj”, Njësia Adm. Rrashbull

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Anullimi i Tenderit dy ose me shume here
 • Anullimi i Tenderit dy ose me shume here

Institucioni Prokurues SHA Ujësjellës Kanalizime Durrës
Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Durrës
Objekti i Tenderit Rikonstruksioni i linjes furnizuese ne depon Nr.3 Arapaj, Rr. “Shkolla Arapaj”, Njësia Adm. Rrashbull, Bashkia Durrës
Nr. Reference REF-20251-07-11-2017
Vlera / Fondi Limit 10 550 846,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 12-07-2017
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 16-08-2017
Data e mbajtjes se tenderit 16-08-2017
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues ALEN -CO SHPK
EGLAND SHPK
KUPA SHPK & ALKO IMPEX General Construksion SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • KUPA SHPK -ALKO IMPEX General Construksion SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 10 358 618,00
  Data e shpalljes se fituesit 06-09-2017
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Jane skualifikuar operatorët ekonomik :
  1. “ ALEN - CO” Sh.p.k
  Nuk ka dorezuar asnje dokument sipas kritereve te vendosura ne DST.
  2. “EGLAND” Sh.p.k
  Nuk permbush Kriteret e vecanta te kualifikimit:
  Pika 2. b) Licenca N.P. 2 – C dhe c) Licenca N.P. 12 – C
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KUPA SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KUPA SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KUPA SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KUPA SHPK viti 2019-2020

 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Shpallja e Fituesit NR.36 - DT.11-09-2017
  Lidhja e Kontrates NR.37 - DT.18-09-2017

  Rikonstruksioni i linjës furnizuese në depon Nr.3 Arapaj, Rr. “Shkolla Arapaj”, Njësia Adm. Rrashbull, Bashkia Durrës

  Institucioni Prokurues SHA Ujësjellës Kanalizime Durrës
  Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Durrës
  Objekti i Tenderit Rikonstruksioni i linjës furnizuese në depon Nr.3 Arapaj, Rr. “Shkolla Arapaj”, Njësia Adm. Rrashbull, Bashkia Durrës
  Nr. Reference REF-15367-05-29-2017
  Vlera / Fondi Limit 10 550 846,00
  Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
  Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
  Statusi i Tenderit Rishpallje e Anuluar
  Data e Njoftimit te Tenderit 30-05-2017
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 21-06-2017
  Data e mbajtjes se tenderit 21-06-2017
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Anullohet per arsye se bashkimi i operatorëve ekonomike pjesemarres “Kupa”sh.p.k dhe “Alko-Impex” sh.p.k ,në fazën e dorëzimit të ofertave nuk I përmbushi kriteret e përcaktuara në DST, konkretisht; Kapacitetin teknik,Pika 5.
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit NR.28 - DT.17-07-2017

  Shërbime të pastrimit dhe gjelbërimit

  Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

  • Mungese konkurrence
  • Prokurimi zhvillohet me nje konkurrent te vetem. Ligji shqiptar i lejon keto lloj procedurash. Shpesh keto procedura me shume se mungese konkurrence ne treg shfaqin opsione te formulimit te kritereve dhe afateve per dorezim dokument ne favor te nje kompanie te paramenduar klienteliste. Keto tendera meritojne te konsiderohen te ekspozuara dhe me risk

  Institucioni Prokurues Tirana Parking
  Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
  Objekti i Tenderit Shërbime të pastrimit dhe gjelbërimit
  Nr. Reference REF-68504-05-08-2023
  Vlera / Fondi Limit 7 787 929,00
  Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
  Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
  Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
  Data e Njoftimit te Tenderit 09-05-2023
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 22-05-2023
  Data e mbajtjes se tenderit 22-05-2023
  Nr. i Operatoreve Konkurues 1
  Operatore Konkurues 1. “FUSHA sh.p.k
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • FUSHA SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 7 518 757,00
  Data e shpalljes se fituesit 07-06-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 9022508
  Data e lidhjes se kontrates 15-06-2023
  Kohezgjatja e kontrates Duke nisur nga data e lidhjes së kontratës deri më 31.12.2023
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka operatore ekonomike te skualifikuar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Njoftuar lidhja e Kontrates në Buletinin Nr. 57 datë 26 Qershor 2023
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FUSHA SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FUSHA SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FUSHA SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FUSHA SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 57 datë 26 Qershor 2023
  Te Dhenat e Shesheve dhe Terminaleve
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Grafiku i Punimeve

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data