Open Procurement Albania

“Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)”

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Mungese konkurrence
 • Prokurimi zhvillohet me nje konkurrent te vetem. Ligji shqiptar i lejon keto lloj procedurash. Shpesh keto procedura me shume se mungese konkurrence ne treg shfaqin opsione te formulimit te kritereve dhe afateve per dorezim dokument ne favor te nje kompanie te paramenduar klienteliste. Keto tendera meritojne te konsiderohen te ekspozuara dhe me risk

 • Anullimi i Tenderit dy ose me shume here
 • Anullimi i Tenderit dy ose me shume here

Institucioni Prokurues Identitek Sh.a
Autoritet Prokurues Identitek Sh.a
Objekti i Tenderit “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)”
Nr. Reference REF-82663-10-06-2023
Vlera / Fondi Limit 5 000 000,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Rishpallje me Njoftim Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 09-10-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 19-10-2023
Data e mbajtjes se tenderit 19-10-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 1
Operatore Konkurues 1 “KASTRATI” SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • KASTRATI
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 5 000 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 27-10-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Do të jetë nga momenti i nënshkrimit te kontratës/kontratave, sipas kërkesës se Autoritetit Kontraktor, brenda afatit të përcaktuar të Marrëveshjes Kuadër.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka operatore ekonomike te skualifikuar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Vlera 17,6 (shtatëmbëdhjetë presje gjashtë) Lekë/Litër (pa TVSH)
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KASTRATI viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KASTRATI viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KASTRATI viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KASTRATI viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Procesverbal" Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim "

  Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)

  Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

  • Anullimi i Tenderit dy ose me shume here
  • Anullimi i Tenderit dy ose me shume here

  Institucioni Prokurues Identitek Sh.a
  Autoritet Prokurues Identitek Sh.a
  Objekti i Tenderit Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)
  Nr. Reference REF-80686-09-20-2023
  Vlera / Fondi Limit 2 097 381,00
  Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
  Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
  Statusi i Tenderit Rishpallje e Anuluar
  Data e Njoftimit te Tenderit 21-09-2023
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 02-10-2023
  Data e mbajtjes se tenderit 02-10-2023
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Do të jetë nga momenti i nënshkrimit te kontratës/kontratave, sipas kërkesës se Autoritetit Kontraktor, brenda afatit të përcaktuar të Marrëveshjes Kuadër.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Bazuar në Ligjin Nr. 162/2020, datë 23.12.2020 "Për Prokurimin Publik", Neni 98, pika 1, gërma b) në procedurat me një fazë nuk është dorëzuar asnjë ofertë e përshtatshme
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Procesverbal" Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim "

  Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)

  Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

  • Anullimi i Tenderit dy ose me shume here
  • Anullimi i Tenderit dy ose me shume here

  Institucioni Prokurues Identitek Sh.a
  Autoritet Prokurues Identitek Sh.a
  Objekti i Tenderit Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)
  Nr. Reference REF-77521-08-15-2023
  Vlera / Fondi Limit 2 097 381,00
  Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
  Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
  Statusi i Tenderit Rishpallje e Anuluar
  Data e Njoftimit te Tenderit 16-08-2023
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 28-08-2023
  Data e mbajtjes se tenderit 28-08-2023
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Do të jetë nga momenti i nënshkrimit te kontratës/kontratave, sipas kërkesës se Autoritetit Kontraktor, brenda afatit të përcaktuar të Marrëveshjes Kuadër.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Arsyet e Anulimit: në zbatim të pikës b), të nenit 98 të Ligjit Nr.162/2020 ku përcaktohet se në procedurat me një fazë nuk është dorëzuar asnjë ofertë e përshtatshme.
  Shenime Njoftuar anullimi i procedures Buletinin Nr. 78 datë 18 Shtator 2023
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Procesverbal" Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim "

  “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)”

  Institucioni Prokurues Identitek Sh.a
  Autoritet Prokurues Identitek Sh.a
  Objekti i Tenderit “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)”
  Nr. Reference REF-76457-07-31-2023
  Vlera / Fondi Limit 2 097 381,00
  Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
  Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
  Statusi i Tenderit Rishpallje e Anuluar
  Data e Njoftimit te Tenderit 01-08-2023
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 11-08-2023
  Data e mbajtjes se tenderit 11-08-2023
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Do të jetë nga momenti i nënshkrimit te kontratës/kontratave, sipas kërkesës se Autoritetit Kontraktor, brenda afatit të përcaktuar të Marrëveshjes Kuadër.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Në zbatim të pikës b), të nenit 98 të Ligjit Nr.162/2020 ku përcaktohet se në procedurat me një fazë nuk është dorëzuar asnjë ofertë e përshtatshme
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Procesverbal" Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim "

  “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)”

  Institucioni Prokurues Identitek Sh.a
  Autoritet Prokurues Identitek Sh.a
  Objekti i Tenderit “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)”
  Nr. Reference REF-75544-07-19-2023
  Vlera / Fondi Limit 2 097 381,00
  Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
  Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 20-07-2023
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 31-07-2023
  Data e mbajtjes se tenderit 31-07-2023
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Do të jetë nga momenti i nënshkrimit te kontratës/kontratave, sipas kërkesës se Autoritetit Kontraktor, brenda afatit të përcaktuar të Marrëveshjes Kuadër.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Në zbatim të pikës b), të nenit 98 të Ligjit Nr.162/2020 ku përcaktohet se në procedurat me një fazë nuk është dorëzuar asnjë ofertë e përshtatshme.
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Procesverbal" Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim "

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data