Open Procurement Albania

Graphical display of results by local government entities

Summary results by local government entities

Procuring Authority / Buyer Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
Central Purchasing Agency 107 643 21,415,249,784 352 11,716,639,352 2,951,441,331

Tenders list

Procuring Authority Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Central Purchasing Agency "Blerje Automjet 81 per Qendren e Botimeve per Diasporen" 3,266,111 Cancelled Procurement
Central Purchasing Agency "Sherbim gatimi dhe shperndarje ushqimi per Drejtorine Vendore te Policise Tirane 7,498,575 Announced Procurement
Central Purchasing Agency Mirëmbajtjeje objekti ndertimor për Qendrën Spitalore Universitare "NËNË TEREZA" 111,688,382 Cancelled Procurement
Central Purchasing Agency Riparim, mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë Vendore të Policisë Elbasan 2,832,800 Announced the Winner KADIU 2,192,300.00
Central Purchasing Agency Blerje artikuj ushqimorë, për autoritetet kontraktore të qarkut Tiranë.
Loti 7 - "Blerje fruta dhe perime"
23,453,295 Announced the Winner DAJTI PARK 2007 17,642,210.00
Central Purchasing Agency Blerje artikuj ushqimorë, për autoritetet kontraktore të qarkut Tiranë.
Loti 4 - "Blerje ushqime koloniale"
30,723,301 Announced the Winner Nelsa SHPK 26,232,060.00
Central Purchasing Agency Blerje artikuj ushqimorë, për autoritetet kontraktore të qarkut Tiranë.
Loti 1 - "Blerje buke gruri dhe simite"
6,440,906 Announced the Winner 4 S 5,044,150.00
Central Purchasing Agency Sherbim mirembajtje objekti ndertimor, per Spitalin Universitar "Mbreteresha Geraldine" 9,999,957 Announced the Winner K.A.E.XH. - AD - STAR 5,453,667.00
Central Purchasing Agency Sigurim jete dhe shendeti per Komisioneret e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit 4,500,000 Announced the Winner SIGAL UNIQA Group AUSTRIA - SIGAL LIFE UNIQA Group AUSTRIA - SICRED 4,452,000.00
Central Purchasing Agency Loti 4 "Blerje ushqime koloniale, per Drejtorine e Pergjithshme te Burgjeve 155,587,640 Announced the Winner GERTI - 1987 SHPK & OLTA SHARRA PF 151,552,380.00
Central Purchasing Agency Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh - Loti I “Riparim, mirëmbajtjeje automjetesh për Drejtorinë e Përgjithshme të Doganave”, 11,759,365 Announced Procurement
Central Purchasing Agency Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh - Loti II “Riparim, mirëmbajtjeje automjetesh për Drejtorinë e Përgjithshme të Metrologjisë” 4,000,000 Announced Procurement
Central Purchasing Agency Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh -Loti III “Riparim, mirëmbajtjeje automjetesh për Drejtorinë e Përgjithshme të Tatimeve”. 8,333,333 Announced Procurement
Central Purchasing Agency Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh - Loti IV “Riparim, mirëmbajtjeje automjetesh për Ministrinë e Bujqësisë dhe e Zhvillimit Rural” 12,963,432 Announced Procurement
Central Purchasing Agency Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh - Loti V “Riparim, mirëmbajtjeje automjetesh për Ministrinë e Drejtësisë” 3,600,200 Announced Procurement
Central Purchasing Agency Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh - Loti VI “Riparim, mirëmbajtjeje automjetesh për Ministrinë e Turizmit dhe Mjedisit” 2,999,974 Announced Procurement
Central Purchasing Agency Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh - Lotin VII “Riparim, mirëmbajtjeje automjetesh për Drejtorinë e Shërbimit Spitalor Kurbin” 2,554,542 Announced Procurement
Central Purchasing Agency Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh - Loti VIII Riparim, mirëmbajtjeje automjetesh për Spitalit Universitar "Shefqet Ndroqi” 2,582,800 Announced Procurement
Central Purchasing Agency Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh - Loti IX “Riparim, mirëmbajtjeje automjetesh për Drejtorinë Vendore të Policisë Fier” 2,250,000 Announced Procurement
Central Purchasing Agency Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh - Loti X “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë Vendore të Policisë Korçë”. 1,276,799 Cancelled Procurement
Central Purchasing Agency Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh - Loti XI “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë e Shërbimit Spitalor Pogradec” 4,250,776 Announced Procurement
Central Purchasing Agency Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh - Loti XII “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë Vendore të Policisë Lezhë” 5,610,000 Announced Procurement
Central Purchasing Agency Loti VII Furnizim me lende djegese Nafte-F76 401,033,215 Announced the Winner B O L V - O I L SHA 28.5 % ( marzhi më i ulët i shprehur në %.)
Central Purchasing Agency Loti IV Furnizim me lende djegese te lengeta per perdorim termik civil dhe industrial (Gazoil < 0.1, Gazoil > 0.1, mazut) 126,758,723 Announced the Winner RESULI - ER 28 % ( marzhi më i ulët i shprehur në %.)
Central Purchasing Agency Loti III Furnizim me lende djegese per automjete Benzine pa plumb 4,500,000 Announced the Winner KASTRATI & KASTRATI SHA Marzh fitimi 17,4 %
Central Purchasing Agency Loti II Furnizim me lende djegese per automjete Diesel (Gazoil) 45,939,999 Announced the Winner KASTRATI & KASTRATI SHA Marzh fitimi 17,4 %.
Central Purchasing Agency Loti I Furnizim me lende djegese per automjete Diesel (Gazoil) 43,320,549 Announced the Winner KASTRATI & KASTRATI SHA Marzh fitimi 17,4 %
Central Purchasing Agency Loti 5 Blerje veze, per Drejtorine e Pergjithshme te Burgjeve 63,195,188 Announced the Winner DAJTI PARK 2007 58,254,000.00
Central Purchasing Agency Riparim dhe mirembajtje automjetesh per Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza 5,643,350 Cancelled Procurement
Central Purchasing Agency Sigurim shendeti per keshilltaret, familjaret e komisionereve dhe stafin administrativ per Komisionin e pavarur te Kualifikimit 5,500,000 Announced the Winner 4,400,100.00

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data