Open Procurement Albania

Number of Results 92

Red flagging of a procurement procedure indicates a potential exposure or risk for unlawful or unethical business conduct, mainly as regards non-compliance with anti-corruption laws. The rating for these categories will be done automatically, with predefined analytical filters.

Tenders with redflags

Title Procuring Authority / Buyer Estimated / Ceiling Value ALL without VAT Annoucement Date
Sherbim gatimi dhe shperndarje ushqimi per Spitalin Rajonal Vlore Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 82 003 295.00 06-12-2019
Loti III. Furnizim me lende djegese per automjete Benzine pa plumb Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 2 100 000.00 02-12-2019
Mirembajtje impiantesh elektrike per Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 4 165 988.00 23-12-2019
Blerje uniformash dhe elementesh te tjera perberese te tyre per Drejtorine Arsimore Rajonale Tirane Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 2 278 212.00 21-11-2019
Blerje orendi dhe pajisje per mobilim zyrash per Agjencine e Prokurimit Publik Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 802 617.00 02-12-2019
Blerje kepuce per Drejtorine e Pergjithshme te Burgjeve Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 27 807 583.00 07-10-2019
Loti V "Blerje Autoambulanca Drejtorine e Pergjithshme te Burgjeve " Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 19 916 667.00 09-10-2019
Blerje Kepuce per Garden e Republikes Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 12 130 000.00 15-10-2019
Mirembajtja e objekteve ndertimore ne Spitalin Rajonal Berat Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 5 333 347.00 06-08-2019
Blerje pajisjesh laboratorike, per Inspektoratin Shteteror te Mbikeqyrjes se Tregut Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 4 583 333.00 09-10-2019
“Botime, printime dhe materiale shtypshkrimi pėr Spitalin Universitar tė Traumes” Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 4 163 734.00 29-05-2019
Kontratė nė bazė tė njė Marrėveshje Kuadėr: Loti III Blerje vajra lubrifikant, alkool frenash dhe pastrues motori Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 0.00 30-04-2019
Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader : Loti III. "Blerje tonera pėr Ministrinė e Mbrojtjes dhe institucionet e varėsisė". Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 3 750 000.00 18-03-2019
Loti III Blerje vajra lubrifikant, alkool frenash dhe pastrues motori Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 66 633 208.00 30-04-2019
Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader : Loti III. "Blerje tonera pėr Ministrinė e Mbrojtjes dhe institucionet e varėsisė". Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 2 500 062.00 18-03-2019
Loti II "Blerje bateri pėr automjete" Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 10 405 536.00 30-04-2019
Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader : Loti III. "Blerje tonera pėr Ministrinė e Mbrojtjes dhe institucionet e varėsisė". Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 0.00 18-03-2019
Sherbim gatimi dhe shperndarje ushqimi per Drejtorine Vendore te Policise Tirane Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 7 499 732.00 14-06-2019
Blerje pajisjesh laboratorike pėr Drejtorinė e Pėrgjithshme tė Doganave Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 24 546 489.00 26-04-2019
Loti I "Blerje goma pėr automjete" Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 38 007 940.00 30-04-2019
Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader :Loti I. Blerje detergjent, dizifektant dhe aromatizues. Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 0.00 08-03-2019
Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader :Loti II. Blerje materialesh tė ndryshme pėr pastrim Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 0.00 08-03-2019
Loti I: Blerje Kėpucė pėr Akademinė e Sigurisė Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 1 510 400.00 08-05-2019
Loti IV. Furnizim me lėndė djegėse tė lėngėta pėr pėrdorim termik civil dhe industrial me afat tė marrėveshjes kuadėr 2 (dy) vite Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 45 198 022.00 01-03-2019
Loti II: Mirėmbajtja e objekteve ndėrtimore nė Spitalin Universitar tė Traumės Tiranė Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 11 666 700.00 15-03-2019
Loti II. Blerje materialesh tė ndryshme pėr pastrim Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 66 464 429.00 08-03-2019
Loti VII. "Blerje tonera pėr Ministrinė e Shėndetėsisė dhe Mbrojtjes Sociale dhe institucionet e varėsisė" Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 21 231 216.00 18-03-2019
Loti V. "Blerje tonera pėr Ministrinė e Financave dhe Ekonomisė dhe institucionet e varėsisė" Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 61 983 655.00 18-03-2019
Loti IV. "Blerje tonera pėr Ministrinė e Drejtėsisė dhe institucionet e varėsisė" Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 24 534 242.00 18-03-2019
Loti III. "Blerje tonera pėr Ministrinė e Mbrojtjes dhe institucionet e varėsisė" Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 31 905 179.00 18-03-2019
Loti II. "Blerje tonera pėr Ministrinė e Brendshme dhe institucionet e varėsisė Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 52 943 371.00 18-03-2019
Loti I. Blerje detergjent, dizifektant dhe aromatizues.

Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 103 263 609.00 08-03-2019
Blerje Uniformash tė ndryshme dhe elementėsh tė tjerė, pėrbėrėse tė tyre - uniforma pėr personelin mjekėsor Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 3 067 000.00 17-04-2019
Loti I. Sigurim i detyrueshėm i mjeteve motorike TPL Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 2 123 892.00 26-04-2019
Loti II. Sigurim kasko i mjeteve motorrike Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 332 010.00 26-04-2019
Loti I. Blerje pajisjesh laboratorike pėr Qendrėn e Transferimit tė Teknologjive Bujqėsore, Fushė Krujė. Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 4 650 000.00 04-03-2019
Loti II. "Materiale Kancelarie tė tjera zyre. Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 30 136 825.00 15-03-2019
Sigurim jete dhe shėndeti pėr komisionerėt e komisionit tė pavarur tė kualifikimit Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 4 600 000.00 18-04-2019
Loti III. Furnizim me lėndė djegėse pėr automjete Benzine pa plumb me afat tė marrėveshjes kuadėr 2 (dy) vite Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 26 786 982.00 01-03-2019
Loti II. Furnizim me lėndė djegėse pėr automjete Diesel (Gazoil), me afat tė marrėveshjes kuadėr 3 (tre) vite Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 23 949 112.00 01-03-2019
Loti I. Furnizim me lėndė djegėse pėr automjete Diesel (Gazoil), me afat tė marrėveshjes kuadėr 2 (dy) vite Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 271 043 290.00 01-03-2019
Shėrbim gatimi dhe shpėrndarje ushqimi pėr Repartin e Ndėrhyrjes sė Shpejtė Shkodėr Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 29 612 366.00 20-12-2018
Blerje uniforma verore pėr Policinė e Shtetit Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 150 013 333.00 19-02-2019
Blerje kėpucė pėr uniformėn verore pėr Policinė e Shtetit Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 16 668 000.00 19-02-2019
Loti II: Shėrbim gatimi dhe shpėrndarje ushqimi pėr Spitalin Rajonal Berat, Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 64 470 878.00 24-01-2019
Loti I: Shėrbim gatimi dhe shpėrndarje ushqimi pėr Spitalin Universitar Obstetrik-Gjinekologjik Mbretėresha Geraldinė Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 38 090 037.00 24-01-2019
Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader : Loti I - Shėrbim gatimi dhe shpėrndarje ushqimi pėr Spitalin Universitar Obstetrik-Gjinekologjik Mbretėresha Geraldinė Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 0.00 24-01-2019
Shėrbim i pastrimit tė ambjentit te jashtėm nė QSUT Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 3 929 245.00 19-04-2019
Loti III: Shėrbim gatimi dhe shpėrndarje ushqimi pėr Drejtorinė Vendore tė Policisė Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 18 043 256.00 24-01-2019
Loti I: Sigurim kasko i mjeteve motorrike Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 13 795 331.00 18-02-2019
Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader : Shėrbim gatimi dhe shpėrndarje ushqimi pėr Qendrėn Spitalore Universitare Nėnė Tereza. Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 0.00 20-12-2018
Loti II: Sigurim i detyrueshėm i mjeteve motorrike TPL Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 72 075 595.00 18-02-2019
Shėrbim gatimi dhe shpėrndarje ushqimi pėr Qendrėn Spitalore Universitare Nėnė Tereza Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 744 358 551.00 20-12-2018
Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader : Shėrbim gatimi dhe shpėrndarje ushqimi pėr Qendrėn Spitalore Universitare Nėnė Tereza. Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 0.00 20-12-2018
Shėrbim gatimi dhe shpėrndarje ushqimi pėr Spitalin Universitar Shefqet Ndroqi Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 167 542 596.00 20-12-2018
Shėrbim gatimi dhe shpėrndarje ushqimi pėr Spitalin Rajonal Lezhė Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 60 708 488.00 20-12-2018
Shėrbim gatimi dhe shpėrndarje ushqimi pėr Akademinė e Sigurisė Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 170 196 959.00 20-12-2018
“Pėr Shėrbimin Gatim dhe Shpėrndarja e Ushqimit (Katering) nė pavionet e Spitalit Universitar “Shefqet Ndroqi”, Tiranė.” Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 9 871 216.00
Pėr shtimin e 42 pikave shtesė tė shėrbimit tė gjendjes civile pranė materniteteve dhe shtimin e kapaciteteve tė Rrjetit tė komunikimit online tė shėrbimit tė gjendjes civile Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 29 989 242.00
Loti II Blerje bateri per automjete. Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 11 207 150.00 03-08-2018
Loti II: "Shėrbim pastrimi pėr Spitalin Universitar te Traumės”. Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 86 582 118.00 19-04-2018
Loti XII “Blerje automjet fuoristradė pėr Autoritetin Kombėtar tė Ushqimit” . Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 4 441 667.00 06-08-2018
Loti III. Blerje e aparatit GC pėr analizimin e gazeve pėr Drejtorinė e Pėrgjithshme tė Doganave. Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 7 336 700.00 13-08-2018 
Loti III. “Blerje autoveture me kalueshmėri tė lartė SUV pėr Komisionin e Pavarur tė Kualifikimit”. Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 3 000 000.00 06-08-2018
Loti II. “Blerje automjeti pėr Agjencinė Kombėtare tė Turizmit” . Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 9 999 999.00 06-08-2018
Shėrbim i lyerjeve dhe mirėmbajtje pėr Spitalin Rajonal Berat Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 2 266 666.00 03-08-2018
Shėrbim i lyerjeve dhe mirėmbajtje pėr Spitalin Rajonal Berat Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 2 266 666.00 03-08-2018
Loti IV. “Blerje automjeti SUV pėr Qendrėn Kombėtare tė Biznesit” . Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 2 500 000.00 06-08-2018
Loti VI. “ Blerje automjeti 8 + 1 pėr Drejtorinė e Shėrbimeve Qeveritare”. Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 2 659 166.00 06-08-2018
Loti VII. Blerje automjeti pėr transport materialesh + personash (i vogel) 4+1 vende pėr Drejtorinė e Shėrbimeve Qeveritare” . Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 1 958 333.00 06-08-2018
Loti VIII “Blerje Fuoristradė pėr Shėrbimin Gjeologjik Shqiptar” . Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 2 612 601.00 06-08-2018
Loti IX “Blerje automjet per transport materialesh+personash (i vogel) 4+1 vende (Kombi) pėr SHĒBA” . Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 2 000 000.00 06-08-2018
.Shėrbimi i gatimit dhe shpėrndarjes se ushqimit (Katering) pėr Spitalin Universitar tė Traumės Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 134 834 264.00 19-02-2018
Pėr Shėrbimin Gatim dhe Shpėrndarja e Ushqimit (Katering) nė pavionet e Spitalit Universitar “Shefqet Ndroqi”, Tiranė. Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 10 090 577.00
Loti II. “Blerje autoambulancė modeli C” Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 14 544 841.00 10-08-2018
Loti I. “Blerje pajisjesh laboratorike pėr Qendrėn e Transferimit tė Teknologjive Bujqėsore Fushė Krujė”. Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 2 083 333.00 07-08-2018
Loti I. “Blerje autoambulancė modeli A” Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 184 095 170.00 10-08-2018
Shėrbim mirėmbajtje ndėrtimore e ndėrtesės sė Ministrisė sė Mbrojtjes. Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 1 250 000.00 03-08-2018
Lyerje dhe shėrbim mirėmbajtje pėr Ministrinė e Turizmit dhe Mjedisit. Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 8 024 971.00 03-08-2018
Loti III “Blerje dokumentacioni pėr Drejtorinė e Pėrgjithshme tė Burgjeve” Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 1 966 477.00 12-04-2018
Loti 1: Furnizim me lėndė djegėse pėr automjeteDiesel(Gazoil). Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 1 418 340.00
Loti II “Furnizim me lendė djegėse pėr automjeteBenzine pa plumb”. Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 279 829.00
Loti IV “Blerje dokumentacioni, shtypshkrime tė ndryshme (kuti, dosje, formularė etj) dhe botimin e revistės Arkivore pėr Drejtorinė e Pėrgjithshme tė Arkivave” Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 3 458 334.00 12-04-2018
Loti 5 Ministria e Bujqėsisė dhe Zhvillimit Rural Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 4 992 110.00 03-08-2018
Loti 8 Drejtoria e Pėrgjithshme e Rezervave Materiale te Shtetit(Ministria e Mbrojtjes). Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 1 250 000.00 03-08-2018
Loti 9 Ministrinė e Turizmit dhe Mjedisit. Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 8 024 971.00 03-08-2018
Loti I “Blerje dokumentacioni shkollor (regjistra, amza, dėftesa, certefikata, pulla me helogram) pėr Ministrinė e Arsimit, Sportit dhe Rinisė” Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 7 933 459.00 12-04-2018
Loti III: "Shėrbim pastrimi pėr QSUT Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 4 339 383.00 19-04-2018
Loti IV “Blerje automjete pėr Gardėn e Republikės” Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 6 164 001.00 16-03-2018
Loti XIV “Blerje automjet pėr SHISH” Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 3 739 379.00 16-03-2018
Loti II: “Blerje uniformash, veshmbathjesh dhe elementesh tė tjera, pėrbėrėse tė tyre pėr Qendrėn Kombėtare tė Urgjencės Mjekėsore”. Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 38 564 448.00
Loti II Blerje bateri per automjete. Agjencia E Blerjeve Tė Pėrqendruara 11 207 150.00
Lack of competition

Procurement takes place with one single competitor. The Albanian law does allow for such procedures, but what such procedures often demonstrate, more than just lack of competition, is criteria and application deadlines that are obviously in favor of a certain company (clientelism). Such tenders deserve to be considered exposed to risk.

No tendering process (direct negotiations and above 5 million LEK )

This refers to contracts signed without following any process of competition, but simple negotiations between the contracting authority and companies. Such procedures would have to be allowed only in cases of emergencies which require immediate interventions through a contract.

Show more
Insufficient time for preparing offers (technical offer plus documentation)

Tenders consisting of more than 800 thousand Albanian Lekļæ½ (ALL) and less than 72 hours available for the participants to prepare an offer. This time is insufficient for compiling the required documentation and for preparing an offer with technical specifications. There is high probability of the tender having been earlier exposed in such cases to clientelist companies.

Allocation of additional funds before the completion of the first stage of the contract

Allocation of additional funds before the completion of the first stage of the contract. There is also a possibility for the contracting authority to allocate an additional fund of 20% of the original offer. Such funds must be justified by reasons like unexpected difficulties caused by natural disasters, explicit changes in the market, changes in the price indexes, etc.

Show more
Disqualification of all competitive operators except the winner

The Procuring Authority has disqualified all competitive operators with a bid lower than the winning bid. It is not classified as disqualification the case of the operator submitting other documents and not submitting any offer at all. The evaluation is conducted only for tendering procedures worth over 5 milion ALL.

Cancellation of the tender procedure two or more times

In the event of a two-time cancellation of tenders with the same object, there is room to assess the difficulties or defects that have made it impossible to finalize the winners of the procedure. Repeating two times in a row is a precedent that legitimizes open competition to be replaced by direct negotiation.

SUPPORTERS
Embassy of USA

The establishment of this portal's database is financially supported from the US Embassy Democracy Commission, Small Grants Program.

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data