Open Procurement Albania

Graphical display of results by local government entities

Summary results by local government entities

Procuring Authority / Buyer Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
79 524 19,264,020,881 312 10,299,804,008 2,126,812,098

Tenders list

Procuring Authority Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
“Blerje dhe shpërndarje e uniformave dhe këpucëve të Policisë së Shtetit 2,800,347,570 Announced the Winner D&E SHPK dhe SUMMER CONF. s.r.l dhe LOVERS s.r.l dhe YAKUPOGLU TEKSTIL VE DERI SAN. TIC. AS A. VEDAT YAKUPOGLU 319 966 leke (Shumatore e çmimeve për njësi të ofruar)
Sherbim gatimi dhe shperndarje ushqimi per Spitalin Psikiatrik Sadik Dinçi Elbasan dhe qendrat ne varesi te tij 268,475,020 Re-Proclaimed and Announced the Winner Olta SHARRA PF & DION-AL SHPK 268,374,280.00
Loti II Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil) 112,539,235 Announced Procurement
Loti I. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)” 111,673,883 Announced Procurement
Loti III. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Benzine pa plumb” 4,234,668 Announced Procurement
Loti IV. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Benzine pa plumb”, 11,074,857 Announced Procurement
Blerje autoambulanca për plotësimin e nevojave të Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, 196,371,000 Announced Procurement
Loti 4 "Blerje ushqime koloniale, per Drejtorine e Pergjithshme te Burgjeve 155,587,640 Announced the Winner GERTI - 1987 SHPK & OLTA SHARRA PF 151,552,380.00
Loti VII Furnizim me lende djegese Nafte-F76 401,033,215 Announced the Winner B O L V - O I L SHA 28.5 % ( marzhi më i ulët i shprehur në %.)
Loti IV Furnizim me lende djegese te lengeta per perdorim termik civil dhe industrial (Gazoil < 0.1, Gazoil > 0.1, mazut) 126,758,723 Announced the Winner RESULI - ER 28 % ( marzhi më i ulët i shprehur në %.)
Sherbim gatimi dhe shperndarje ushqimi(katering) per Spitalin Rajonal Shkoder 45,014,772 Announced the Winner NIKA 35,630,163.00
Blerje Uniforma per personelin e sherbimit te urgjences mjekesore 57,900,605 Announced the Winner MARSI & AL 65,150 leke per njesi.
Loti I Riparim, mirembajtjeje sistemi te ngrohje-ftohjeve ne Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza 17,383,344 Announced the Winner 11,661,840.00
Loti 2 - "Blerje bulmet dhe nënprodukte të tij" - qarku Lezhë. 1,726,361 Announced the Winner 1,472,000.00
Loti 6 - "Blerje fruta dhe perime" - qarku Lezhë. 378,358 Announced the Winner 326,730.00
Shërbim dezinfektimi për përballimin e situatës të shkaktuar nga COVID-19 - Loti 2: “Shërbim dezinfektimi të ambienteve të jashtme, pwr përballimin e situatës të shkaktuar nga COVID-19” . 7,200,622 Announced the Winner 4067297.15
Shërbim dezinfektimi për përballimin e situatës të shkaktuar nga COVID-19 - Loti 1: “Shërbim dezinfektimi të ambienteve të brendshme, për përballimin e situatës së shkaktuar nga COVID-19”. 7,268,205 Announced the Winner 3471554.45
Blerje doreza, sapun për duart, xhel dezinfektues, alkool dhe pastrues për sipërfaqe. 12,252,481 Announced the Winner 12,195,912.00
Loti 4 - "Blerje ushqime koloniale" - Qarku Elbasan 3,286,006 Announced the Winner 2,634,550.00
Shërbim printimi,fotokopje,skanimi për Drejtorinë e Përgjithshme të Burgjeve. 13,242,839 Announced Procurement
Loti 1: “Blerje maska respiratore, kirurgjikale dhe termometra infrared” 9,729,068 Announced the Winner 7,853,205.00
Loti 2: “Blerje maska prej pëlhure” 1,446,930 Announced the Winner 973,728.00
Loti 2 - "Blerje bulmet dhe nënprodukte të tij" 14,422,726 Announced the Winner 10,917,900.00
Loti 6 - "Blerje fruta dhe perime" 2,275,835 Announced the Winner 1,845,560.00
Loti 2 - "Blerje bulmet dhe nenprodukte te tij" 29,620,603 Announced the Winner 24,746,000.00
Loti 1 "Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak nr. 6620 (Policia Ushtarake) 19,202,159 Announced Procurement
Loti 2 "Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak nr. 6630 (Batalioni Mbështetës 11,471,488 Announced Procurement
Loti 3 "Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak nr. 6640 (ASNI)"; 18,115,520 Announced Procurement
Loti 4 "Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartet Ushtarake nr. 1001, 1002, 1003, 1004 dhe 1020 (Forcat Tokësore) 133,026,786 Announced Procurement
Loti 5 "Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak nr. 1010 (Forcat Tokësore) 49,993,994 Announced Procurement

SUPPORTERS
Embassy of USA

The establishment of this portal's database is financially supported from the US Embassy Democracy Commission, Small Grants Program.

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data