Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara 111 676 21,453,423,526 371 12,113,554,776 3,128,937,901

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Sherbim mirembajtje ndertimore per Drejtorine e Sherbimit Spitalor Korçe 7,658,314 Njoftuar Fituesi Meni SHPK 5,815,550.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 21 "Sherbim gatimi dhe shperndarje ushqimi per Repartin Ushtarake nr. 5010 (Komanda e Doktrines dhe Stervitjes )" 76,003,109 Njoftuar Fituesi DION-AL (Ish "SHPRESA" SHPK) 75,766,600.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Sherbim pastrimi i ambjenteve te jashtme ne Qendra Spitalore Universitare Nene Tereza 21,802,758 Njoftuar Fituesi DION-AL (Ish "SHPRESA" SHPK) 16,878,360.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje orendi dhe pajisje per mobilim zyra 12,335,876 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 6 "Blerje fruta dhe perime, per Drejtorine e Pergjithshme te Burgjeve 159,533,664 Njoftuar Fituesi DAJTI PARK 2007 119,780,720.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje Pajisje Laboratori (Pajisje analitike tymuese per cigare per produkte duhani "cigare te gjenerates se re (Cigare elektronike, cigare me ngrohje etj.,)) per Agjencine Kombetare te Duhan –Cigareve 4,766,433 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 19 "Sherbim gatimi dhe shperndarje ushqimi per Repartin Ushtarake nr. 5008 (Komanda e Doktrines dhe Stervitjes )" 47,210,488 Njoftuar Fituesi Sori-al SHPK 43,432,273.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Riparim dhe mirembajtje automjetesh per Ministrine e Financave dhe Ekonomise 3,500,000 Njoftuar Fituesi ALSTEZO 2,548,200.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara “SHËRBIM MIRËMBAJTJE OBJEKTI NDËRTIMOR, PËR MINISTRINË E SHËNDETËSISË DHE MBROJTJES SOCIALE" 3,325,498 Anuluar Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje Uniforma per personelin e sherbimit te urgjences mjekesore 57,900,605 Lidhur Kontrata MARSI & AL 65,150 leke per njesi.
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 4 "Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartet Ushtarake nr. 1001, 1002, 1003, 1004 dhe 1020 (Forcat Tokësore) 133,026,786 Njoftuar Fituesi KPL sh.p.k. 121390743.96
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 8 "Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak nr. 1060 (Forcat Tokësore)"; 133,026,786 Njoftuar Fituesi DION-AL (Ish "SHPRESA" SHPK) 132,903,900.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara “Shërbimi i lavanderisë dhe hotelerisë në pavionet e Spitalit Universitar Obstetrik- Gjinekologjik “Koço Gliozheni”” 185,496,117 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara REF-68636-08-13-2020 19,912,031 Anuluar Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Minikontrata 1 - Kontratë në bazë të një Marrëveshje KuadërBlerje materiale kancelarie me bazë letre Lidhur Kontrata InfoSoft Office
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje materiale të ndryshme për pastrim (e ndarë në 3 Lote, përfshirë artikujt kundër COVID-19)”: Loti 3 - " Blerje materiale të nevojshme për mbrotjen personale " 18,765,221 Njoftuar Fituesi
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara "Blerje Automjet 81 per Qendren e Botimeve per Diasporen" 3,040,466 Njoftuar Fituesi PORSCHE ALBANIA SHPK 2,800,000.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti1: "Blerje materiale te buta" 68,529,095 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti II Blerje Ambulanca per Drejtorine e Pergjithshme te Burgjeve 66,277,778 Njoftuar Fituesi C L A S S I C 6,600,000.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti I Blerje Autoburgje per Drejtorine e Pergjithshme te Burgjeve 16,648,056 Anuluar Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti II Blerje Ambulanca per Drejtorine e Pergjithshme te Burgjeve 19,883,333 Anuluar Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti III Blerje Automjete per Garden e Republikes 14,730,000 Anuluar Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë Vendore të Policisë Gjirokastër” 5,029,000 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje artikuj ushqimorë - Loti 1 Blerje bukë gruri dhe simite 9,711,849 Anuluar Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje artikuj ushqimorë - Loti 2 - "Blerje bulmet dhe nënprodukte të tij 27,101,138 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje artikuj ushqimorë - Loti 3 - "Blerje mish dhe nënproduktet e tij" 28,557,137 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje artikuj ushqimorë - Loti 5 - “Blerje vezë”, 9,604,805 Anuluar Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje artikuj ushqimorë - Loti 6 - “Blerje peshq”, 1,190,842 Anuluar Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara "Sherbim i pastrimit te ambienteve te brendshme dhe te jashtme te Spitalit Psikiatrik Ali Mihali Vlore 76,876,341 Njoftuar Fituesi CLEAN FAST 59,103,548.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Shërbim printimi,fotokopje,skanimi për Drejtorinë e Përgjithshme të Burgjeve. 13,242,839 Njoftuar Fituesi InfoSoft Office 10,988,550.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data