Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara 82 573 20,266,565,547 318 11,167,633,851 2,666,268,696

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti VII Furnizim me lende djegese Nafte-F76 401,033,215 Njoftuar Fituesi B O L V - O I L SHA 28.5 % ( marzhi më i ulët i shprehur në %.)
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti IV Furnizim me lende djegese te lengeta per perdorim termik civil dhe industrial (Gazoil < 0.1, Gazoil > 0.1, mazut) 126,758,723 Njoftuar Fituesi RESULI - ER 28 % ( marzhi më i ulët i shprehur në %.)
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Riparim dhe mirembajtje automjetesh per Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza 5,643,350 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje uniformash dhe elementesh te tjera perberese te tyre per Garden e Republikes 9,933,334 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Sherbim gatimi dhe shperndarje ushqimi(katering) per Spitalin Rajonal Shkoder 45,014,772 Njoftuar Fituesi NIKA 35,630,163.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje Uniforma per personelin e sherbimit te urgjences mjekesore 57,900,605 Njoftuar Fituesi MARSI & AL 65,150 leke per njesi.
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti I Riparim, mirembajtjeje sistemi te ngrohje-ftohjeve ne Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza 17,383,344 Njoftuar Fituesi 11,661,840.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 2 - "Blerje bulmet dhe nënprodukte të tij" - qarku Lezhë. 1,726,361 Njoftuar Fituesi Nelsa SHPK 1,472,000.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 6 - "Blerje fruta dhe perime" - qarku Lezhë. 378,358 Njoftuar Fituesi Nelsa SHPK 326,730.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Shërbim dezinfektimi për përballimin e situatës të shkaktuar nga COVID-19 - Loti 2: “Shërbim dezinfektimi të ambienteve të jashtme, pwr përballimin e situatës të shkaktuar nga COVID-19” . 7,200,622 Njoftuar Fituesi 4067297.15
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Shërbim dezinfektimi për përballimin e situatës të shkaktuar nga COVID-19 - Loti 1: “Shërbim dezinfektimi të ambienteve të brendshme, për përballimin e situatës së shkaktuar nga COVID-19”. 7,268,205 Njoftuar Fituesi 3471554.45
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje doreza, sapun për duart, xhel dezinfektues, alkool dhe pastrues për sipërfaqe. 12,252,481 Njoftuar Fituesi 12,195,912.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 4 - "Blerje ushqime koloniale" - Qarku Elbasan 3,286,006 Njoftuar Fituesi Nelsa SHPK 2,634,550.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Shërbim printimi,fotokopje,skanimi për Drejtorinë e Përgjithshme të Burgjeve. 13,242,839 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 1: “Blerje maska respiratore, kirurgjikale dhe termometra infrared” 9,729,068 Njoftuar Fituesi 7,853,205.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 2: “Blerje maska prej pëlhure” 1,446,930 Njoftuar Fituesi 973,728.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 2 - "Blerje bulmet dhe nënprodukte të tij" 14,422,726 Njoftuar Fituesi 10,917,900.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 6 - "Blerje fruta dhe perime" 2,275,835 Njoftuar Fituesi Nelsa SHPK 1,845,560.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 2 - "Blerje bulmet dhe nenprodukte te tij" 29,620,603 Njoftuar Fituesi 24,746,000.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 1 "Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak nr. 6620 (Policia Ushtarake) 19,202,159 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 2 "Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak nr. 6630 (Batalioni Mbështetës 11,471,488 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 3 "Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak nr. 6640 (ASNI)"; 18,115,520 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 5 "Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak nr. 1010 (Forcat Tokësore) 49,993,994 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 7 "Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartet Ushtarake nr. 1040, 1050 (Forcat Tokësore)"; 127,325,733 Anuluar Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 9 "Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartet Ushtarake të Forcës Detare –Pashaliman, Vlorë 58,171,982 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 10 "Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartet Ushtarake të Forcës Detare –Plepa, Durrës 32,924,614 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 11 "Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartet Ushtarake nr. 3001, 3002, 3003 (Forcat Ajrore)"; 4,599,111 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 12 "Sherbim gatimi dhe shperndarje ushqimi per Repartet Ushtarake nr. 3004, 3005, (Forcat Ajrore)" 4,395,184 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 13 "Sherbim gatimi dhe shperndarje ushqimi per Repartin Ushtarak nr. 3006 (Forcat Ajrore)" 15,874,782 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 14 "Sherbim gatimi dhe shperndarje ushqimi per Repartet Ushtarake nr. 4001, 4002, 4003, 4006, 4007, 4009, 4025, 4040, 4030 (Komanda Mbeshtetese )" 34,865,364 Shpallur Procedura

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data