Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara 79 531 19,815,225,324 314 10,655,708,672 2,438,098,418

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti I "Blerje goma për automjete" 50,279,555 Anuluar Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti II. Blerje dokumentacioni, për Drejtorinë e Përgjithshme të Burgjeve 3,049,809 Njoftuar Fituesi Inpress 8 539.98 leke per njesi
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti III. Furnizim me lëndë djegëse për automjete Benzine pa plumb me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite 26,786,982 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA 17.40 % Marzh Fitimi.
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti II. Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil), me afat të marrëveshjes kuadër 3 (tre) vite 23,949,112 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA 16.40 % Marzh Fitimi.
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti I. Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil), me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite 271,043,290 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA 16.40 % Marzh Fitimi.
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Botime, printime dhe materiale shtypshkrimesh për Agjencinë Kombëtare të Planifikimit të Territorit 9,821,075 Njoftuar Fituesi Shtepia Botuese Shtypshkronja Morava 9821074.96
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin e Ndërhyrjes së Shpejtë Shkodër 29,612,366 Njoftuar Fituesi DION-AL (Ish "SHPRESA" SHPK) 27738183.60
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje uniforma verore për Policinë e Shtetit 150,013,333 Njoftuar Fituesi GJERGJEFI & "TONI OIL" 47200 leke per njesi.
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti VII:Mirëmbajtja e objekteve ndërtimore për Drejtorinë e Përgjithshme të Rezervave Materiale të Shtetit, Ministria e Mbrojtjes 2,907,001 Njoftuar Fituesi DION-AL (Ish "SHPRESA" SHPK) 2,826,794.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti I: Mirëmbajtje e objekteve ndërtimore të Spitacradec 4,365,359 Njoftuar Fituesi REJ 3,520,581.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje këpucë për uniformën verore për Policinë e Shtetit 16,668,000 Njoftuar Fituesi DONIANNA 19 300 leke per njesi.
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader :Loti I "Materiale Kancelarie me bazë letre 138,651 Lidhur Kontrata INTERLOGISTIC
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti I Blerje materiale të buta 9,885,393 Rishpallje e Anuluar
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader :Loti I "Materiale Kancelarie me bazë letre Lidhur Kontrata INTERLOGISTIC 54,300.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader : Loti II "Materiale Kancelarie të tjera zyre" Lidhur Kontrata INTERLOGISTIC 120,400.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader : Loti III "Blerje letër" Lidhur Kontrata INTERLOGISTIC 844,200.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader : Loti II "Materiale Kancelarie të tjera zyre" 127,665 Lidhur Kontrata InfoSoft Office
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti II: Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Spitalin Rajonal Berat, 64,470,878 Njoftuar Fituesi Sori-al SHPK 63809928.37
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti I: Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Spitalin Universitar Obstetrik-Gjinekologjik Mbretëresha Geraldinë 38,090,037 Njoftuar Fituesi Sori-al SHPK 37715906.80
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader : Loti I - Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Spitalin Universitar Obstetrik-Gjinekologjik Mbretëresha Geraldinë Lidhur Kontrata Sori-al SHPK 12606468.875
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti III: Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Drejtorinë Vendore të Policisë 18,043,256 Njoftuar Fituesi DION-AL (Ish "SHPRESA" SHPK) 17690436.75
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Shërbim mirëmbajtje ndërtimore e objekteve në QSUT 68,343,412 Njoftuar Fituesi R & T 41,135,098.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti I: Sigurim kasko i mjeteve motorrike 13,795,331 Njoftuar Fituesi ANSIG 13787845.21
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti II: Sherbim gatimi dhe shperndarje ushqimi per Repartin Special Renea 36,018,910 Anuluar Procedura NIKA 31,705,276.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti I: Sherbim gatimi dhe shperndarje ushqimi per Repartin Ushtarak Nr.4030 (DMR) Kukes 8,979,183 Anuluar Procedura NIKA 8,000,092.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader : Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Qendrën Spitalore Universitare Nënë Tereza. Lidhur Kontrata Sori-al SHPK
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti II: Sigurim i detyrueshëm i mjeteve motorrike TPL 72,075,595 Njoftuar Fituesi ANSIG 72,029,990.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Qendrën Spitalore Universitare Nënë Tereza 744,358,551 Njoftuar Fituesi KPL sh.p.k. 743834734.19
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader : Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Qendrën Spitalore Universitare Nënë Tereza. Lidhur Kontrata KPL sh.p.k.
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara "Blerje Tonera Për Komisionin e Pavarur të Kualifikimit 5,113,520 Anuluar Procedura

MBESHTETES
Embassy of USA

Ky portal është pjesë e projektit të mbështetur financiarisht nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci i Ambasadës së SH.B.A.-së në Tiranë.
Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Departamentit të Shtetit.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data