Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara 79 524 19,264,020,881 312 10,299,804,008 2,126,812,098

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Sherbim gatimi dhe shperndarje ushqimi per SUOGJ Koco Gliozheni 67,179,240 Njoftuar Fituesi DAJTI PARK 2007 50,571,292.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti III. Furnizim me lende djegese per automjete Benzine pa plumb 2,100,000 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA 15.9 leke pa tvsh (Shumatorja e çmimeve per njësi e ofruar.)
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti II. Furnizim me lende djegese per automjete Diesel (Gazoil) 24,551,193 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA 15.4 leke pa tvsh (Shumatorja e çmimeve per njësi e ofruar.)
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti I. Furnizim me lende djegese per automjete Diesel (Gazoil) 280,851,288 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA 15.4 leke pa tvsh (Shumatorja e çmimeve per njësi e ofruar.)
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Sigurimi i jetes, shendetit dhe pasurise, te gjyqtareve te Kolegjit te Posaçem te Apelimit 3,987,000 Njoftuar Fituesi SIGAL UNIQA Group AUSTRIA & SICRED & SIGAL LIFE UNIQA Group AUSTRIA 3,606,000.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Sherbim gatimi dhe shperndarje ushqimi per Spitalin Rajonal Durres 113,617,233 Njoftuar Fituesi SHPRESA SHPK 112343962.18
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Mirembajtje impiantesh elektrike per Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza 4,165,988 Njoftuar Fituesi Meni SHPK 4,026,889.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje Materiale te Buta dhe Veshmbathje (Gazermimit) per Drejtorine e Pergjithshme te Burgjeve 77,874,800 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje kepuce per personelin e sherbimit te urgjences mjekesore 5,491,457 Njoftuar Fituesi Blerina Sadiku 8,140 leke per njesi
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara "Blerje kepuce per punonjesit e Sherbimit Informativ te Shtetit". 1,752,000 Njoftuar Fituesi Blerina Sadiku 7,620 leke per njesi.
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Sherbim i mirembajtjes se siperfaqeve te gjelberta, per Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza 5,774,844 Njoftuar Fituesi KAJMAKU 5,006,625.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti III Riparim, mirembajtjeje sistemi te ngrohje-ftohjeve ne Ministrine e Bujqesise dhe Zhvillimit Rural 3,997,847 Anuluar Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje uniformash dhe elementesh te tjera perberese te tyre per Drejtorine Arsimore Rajonale Tirane 2,278,212 Rishpallje me Njoftim Fituesi Edlira Sulaj 274 700 leke pa tvsh (Shumatorja e çmimeve per njësi e ofruar.)
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje orendi dhe pajisje per mobilim zyrash per Agjencine e Prokurimit Publik 802,617 Njoftuar Fituesi BOLT SHPK 216 500 leke pa tvsh shumatorja e çmimeve për njësi.
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje kepuce per Drejtorine e Pergjithshme te Burgjeve 27,807,583 Rishpallje me Njoftim Fituesi 9 550 leke pa TVSH shumatorja e çmimeve për njësi.
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje orendish dhe pajisjesh për mobilim zyrash 81,041,227 Njoftuar Fituesi ERALD 2,347,620.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara "Blerje uniformash dhe elementesh te tjera perberese te tyre per punonjesit e Sherbimit Informativ te Shtetit" 10,116,000 Anuluar Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Sherbimi i lavanderise dhe hotelerise ne pavionet e Spitalit Universitar Obstetrik- Gjinekologjik Koço Gliozheni 248,838,780 Anuluar Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Mirembajtja e objekteve ndertimore ne Spitalin Psikiatrik Sadik Dinçi Elbasan 2,002,398 Njoftuar Fituesi NIKA 1,250,899.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje orendi dhe pajisje per mobilim zyrash per Agjencine e Menaxhimit te Burimeve Ujore 1,244,368 Njoftuar Fituesi "RO -AL" 38,597.00 Lekë shumatorja e çmimeve për njësi.
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje Kepuce per Garden e Republikes 12,130,000 Rishpallje me Njoftim Fituesi Blerina Sadiku 25,450 leke per njesi.
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti V "Blerje Autoambulanca Drejtorine e Pergjithshme te Burgjeve " 19,916,667 Njoftuar Fituesi C L A S S I C 19,800,000.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti IV "Blerje Autoburg per Drejtorine e Pergjithshme te Burgjeve " 11,581,478 Njoftuar Fituesi START CO 11,380,000.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje pajisjesh laboratorike, per Inspektoratin Shteteror te Mbikeqyrjes se Tregut 4,583,333 Rishpallje me Njoftim Fituesi FEDOS shpk 4,300,000.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Mirembajtja e objekteve ndertimore ne Spitalin Rajonal Berat 5,333,347 Njoftuar Fituesi TOTILA & RAFIN COMPANY 4,261,348.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti V. Furnizim me lende djegese per automjete, per perdorim shtepiak dhe industrial GLN (Mishele) 19,912,031 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti IV. Furnizim me lende djegese te lengeta per perdorim termik civil dhe industrial 105,598,723 Anuluar Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara “Botime, printime dhe materiale shtypshkrimi për Spitalin Universitar të Traumes” 4,163,734 Njoftuar Fituesi Rama Graf SHPK 2,869 leke shumatorja e çmimeve për njësi.
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Mirembajtja e objekteve ndertimore ne Spitalin Obstetrik-Gjinekologjik KOCO GLOZHENI" 5,000,204 Njoftuar Fituesi FLONJA SHPK 3,107,700.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti II "Blerje bateri për automjete" 22,543,765 Njoftuar Fituesi Alked Kopaçi 218 600 leke (shumatorja e çmimeve për njësi).

MBESHTETES
Embassy of USA

Ky portal është pjesë e projektit të mbështetur financiarisht nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci i Ambasadës së SH.B.A.-së në Tiranë.
Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Departamentit të Shtetit.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data