Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara 75 520 19,024,498,238 308 6,816,076,860 1,975,259,343

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti VII. "Blerje tonera për Ministrinë e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale dhe institucionet e varësisë" 21,231,216 Njoftuar Fituesi Infosoft Office SHPK&Interlogistic SHPK 955,109 leke per njesi.
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti V. "Blerje tonera për Ministrinë e Financave dhe Ekonomisë dhe institucionet e varësisë" 61,983,655 Njoftuar Fituesi Infosoft Office SHPK&Interlogistic SHPK 1623549.17 leke per njesi
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti IV. "Blerje tonera për Ministrinë e Drejtësisë dhe institucionet e varësisë" 24,534,242 Njoftuar Fituesi Infosoft Office SHPK&Interlogistic SHPK 1066785 leke per njesi
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti III. "Blerje tonera për Ministrinë e Mbrojtjes dhe institucionet e varësisë" 31,905,179 Njoftuar Fituesi Infosoft Office SHPK&Interlogistic SHPK 1502448 leke per njesi
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti II. "Blerje tonera për Ministrinë e Brendshme dhe institucionet e varësisë 52,943,371 Njoftuar Fituesi Infosoft Office SHPK&Interlogistic SHPK 882,947.00   leke per njesi
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje materiale kancelarie me bazë letre 26,356,371 Njoftuar Fituesi
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti I. Blerje detergjent, dizifektant dhe aromatizues.

103,263,609 Njoftuar Fituesi
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti IX. "Blerje tonera për Ministrinë e Infrastrukturës dhe Energjisë dhe institucionet e varësisë" 7,029,532 Njoftuar Fituesi Infosoft Office SHPK&Interlogistic SHPK 319,265 leke per njesi.
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti VI. "Blerje tonera për Ministrinë e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural dhe institucionet e varësisë" 6,794,032 Njoftuar Fituesi Infosoft Office SHPK&Interlogistic SHPK 558,519 leke per njesi.
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti I. Blerje dokumentacioni për Ministrinë e Arsimit, Sportit dhe Rinisë 4,853,449 Njoftuar Fituesi Inpress 1 877.90 leke per njesi.
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje Uniformash të ndryshme dhe elementësh të tjerë, përbërëse të tyre - uniforma për personelin mjekësor 3,067,000 Njoftuar Fituesi Blerina Sadiku 14,260.00 leke(shumatorja e çmimeve për njësi).
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak nr. 4030 (DMR) Kukës 8,658,257 Anuluar Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti I. Sigurim i detyrueshëm i mjeteve motorike TPL 2,123,892 Njoftuar Fituesi ANSIG 2,123,540.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti II. Sigurim kasko i mjeteve motorrike 332,010 Njoftuar Fituesi ANSIG 332,000.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti I. Blerje pajisjesh laboratorike për Qendrën e Transferimit të Teknologjive Bujqësore, Fushë Krujë. 4,650,000 Njoftuar Fituesi KRIJON SHPK 3260000 leke per njesi.
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti III. "Blerje letër 62,180,006 Njoftuar Fituesi
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti II. "Materiale Kancelarie të tjera zyre. 30,136,825 Njoftuar Fituesi
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti IV: " Mirëmbajtja e objekteve ndërtimore në Spitalin Lushnjë" 3,276,363 Njoftuar Fituesi SHPRESA SHPK 2,860,425.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Sigurim jete dhe shëndeti për komisionerët e komisionit të pavarur të kualifikimit 4,600,000 Rishpallje me Njoftim Fituesi SIGAL UNIQA Group AUSTRIA & SICRED & SIGAL LIFE UNIQA Group AUSTRIA 4,392,000.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti I "Blerje goma për automjete" 50,279,555 Anuluar Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti II. Blerje dokumentacioni, për Drejtorinë e Përgjithshme të Burgjeve 3,049,809 Njoftuar Fituesi Inpress 8 539.98 leke per njesi
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti III. Furnizim me lëndë djegëse për automjete Benzine pa plumb me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite 26,786,982 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA 17.40 % Marzh Fitimi.
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti II. Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil), me afat të marrëveshjes kuadër 3 (tre) vite 23,949,112 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA 16.40 % Marzh Fitimi.
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti I. Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil), me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite 271,043,290 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA 16.40 % Marzh Fitimi.
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Botime, printime dhe materiale shtypshkrimesh për Agjencinë Kombëtare të Planifikimit të Territorit 9,821,075 Njoftuar Fituesi Shtepia Botuese Shtypshkronja Morava 9821074.96
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin e Ndërhyrjes së Shpejtë Shkodër 29,612,366 Njoftuar Fituesi SHPRESA SHPK 27738183.60
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje uniforma verore për Policinë e Shtetit 150,013,333 Njoftuar Fituesi GJERGJEFI & "TONI OIL" 47200 leke per njesi.
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti VII:Mirëmbajtja e objekteve ndërtimore për Drejtorinë e Përgjithshme të Rezervave Materiale të Shtetit, Ministria e Mbrojtjes 2,907,001 Njoftuar Fituesi SHPRESA SHPK 2,826,794.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti I: Mirëmbajtje e objekteve ndërtimore të Spitacradec 4,365,359 Njoftuar Fituesi REJ 3,520,581.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje këpucë për uniformën verore për Policinë e Shtetit 16,668,000 Njoftuar Fituesi DONIANNA 19 300 leke per njesi.

MBESHTETES
Embassy of USA

Ky portal është pjesë e projektit të mbështetur financiarisht nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci i Ambasadës së SH.B.A.-së në Tiranë.
Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Departamentit të Shtetit.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data