Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara 115 717 22,232,458,153 387 12,355,547,552 3,283,741,044

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh - Loti IX “Riparim, mirëmbajtjeje automjetesh për Drejtorinë Vendore të Policisë Fier” 2,250,000 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh - Loti X “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë Vendore të Policisë Korçë”. 1,276,799 Anuluar Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh - Loti XI “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë e Shërbimit Spitalor Pogradec” 4,250,776 Njoftuar Fituesi ALSTEZO 3,284,360.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh - Loti XII “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë Vendore të Policisë Lezhë” 5,610,000 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti VII Furnizim me lende djegese Nafte-F76 401,033,215 Njoftuar Fituesi B O L V - O I L SHA 28.5 % ( marzhi më i ulët i shprehur në %.)
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti IV Furnizim me lende djegese te lengeta per perdorim termik civil dhe industrial (Gazoil < 0.1, Gazoil > 0.1, mazut) 126,758,723 Njoftuar Fituesi RESULI - ER 28 % ( marzhi më i ulët i shprehur në %.)
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti III Furnizim me lende djegese per automjete Benzine pa plumb 4,500,000 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA Marzh fitimi 17,4 %
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti II Furnizim me lende djegese per automjete Diesel (Gazoil) 45,939,999 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA Marzh fitimi 17,4 %.
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti I Furnizim me lende djegese per automjete Diesel (Gazoil) 43,320,549 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA Marzh fitimi 17,4 %
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 5 Blerje veze, per Drejtorine e Pergjithshme te Burgjeve 63,195,188 Njoftuar Fituesi DAJTI PARK 2007 58,254,000.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Riparim dhe mirembajtje automjetesh per Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza 5,643,350 Anuluar Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Sigurim shendeti per keshilltaret, familjaret e komisionereve dhe stafin administrativ per Komisionin e pavarur te Kualifikimit 5,500,000 Njoftuar Fituesi ALB - SIGURACION 4,400,100.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje artikuj ushqimorë, për autoritetet kontraktore të qarkut Fier
Loti 3 - "Blerje mish dhe nenproduktet e tij"
5,030,037 Njoftuar Fituesi 4 S 3,780,000.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 3 - "Blerje mish dhe nënproduktet e tij"- qarkut Korçë. 5,676,024 Njoftuar Fituesi G E A 4,479,340.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 2 - "Blerje bulmet dhe nenprodukte te tij" -Qarku Gjirokaster 5,956,372 Njoftuar Fituesi Nelsa SHPK 5,296,600.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje uniformash dhe elementesh te tjera perberese te tyre per Garden e Republikes 9,933,334 Anuluar Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Sherbim gatimi dhe shperndarje ushqimi(katering) per Spitalin Rajonal Shkoder 45,014,772 Njoftuar Fituesi NIKA 35,630,163.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti I Riparim, mirembajtjeje sistemi te ngrohje-ftohjeve ne Qendren Spitalore Universitare Nene Tereza 17,383,344 Njoftuar Fituesi SUPERIOR KLIMA 11,661,840.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 2 - "Blerje bulmet dhe nënprodukte të tij" - qarku Lezhë. 1,726,361 Njoftuar Fituesi Nelsa SHPK 1,472,000.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 6 - "Blerje fruta dhe perime" - qarku Lezhë. 378,358 Njoftuar Fituesi Nelsa SHPK 326,730.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Shërbim dezinfektimi për përballimin e situatës të shkaktuar nga COVID-19 - Loti 2: “Shërbim dezinfektimi të ambienteve të jashtme, pwr përballimin e situatës të shkaktuar nga COVID-19” . 7,200,622 Njoftuar Fituesi FLORFARMA 4067297.15
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Shërbim dezinfektimi për përballimin e situatës të shkaktuar nga COVID-19 - Loti 1: “Shërbim dezinfektimi të ambienteve të brendshme, për përballimin e situatës së shkaktuar nga COVID-19”. 7,268,205 Njoftuar Fituesi FLORFARMA 3471554.45
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje doreza, sapun për duart, xhel dezinfektues, alkool dhe pastrues për sipërfaqe. 12,252,481 Njoftuar Fituesi EGIAN MED 12,195,912.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 4 - "Blerje ushqime koloniale" - Qarku Elbasan 3,286,006 Njoftuar Fituesi Nelsa SHPK 2,634,550.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 1: “Blerje maska respiratore, kirurgjikale dhe termometra infrared” 9,729,068 Njoftuar Fituesi AN&RA - Blerina kapedani 7,853,205.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 2: “Blerje maska prej pëlhure” 1,446,930 Njoftuar Fituesi ARISA - KONFEKSION 973,728.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 2 - "Blerje bulmet dhe nënprodukte të tij" 14,422,726 Njoftuar Fituesi 4 S 10,917,900.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 6 - "Blerje fruta dhe perime" 2,275,835 Njoftuar Fituesi Nelsa SHPK 1,845,560.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 2 - "Blerje bulmet dhe nenprodukte te tij" 29,620,603 Njoftuar Fituesi 4 S 24,746,000.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 1 "Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak nr. 6620 (Policia Ushtarake) 19,202,159 Anuluar Procedura

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data