Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara 111 673 21,447,738,218 369 12,044,236,532 3,119,537,901

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje materiale të ndryshme për pastrim (e ndarë në 3 Lote, përfshirë artikujt kundër COVID-19)”:Loti 1 - "Blerje detergjent, dizifektant dhe aromatizues" 5,650,448 Njoftuar Fituesi
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti II- Materiale Kancelarie te tjera zyre 1,684,433 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Sherbimi i mirembajtjes se siperfaqeve te gjelbra per Qendren Spitalore Universitare , Nene Tereza. 5,839,636 Njoftuar Fituesi DION-AL (Ish "SHPRESA" SHPK) 4699875.5
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti II : Blerje Aparatura Laboratorike per laboratorin e Tekstilit per Inspektoriatin Shteteror dhe Industrial 2,713,333 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti I : Blerje Aparatura Laboratorike per laboratorin e Naftes dhe Gazit per Inspektoriatin Shteteror dhe Industrial 24,110,000 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje artikuj ushqimorë - Loti 4 - "Blerje ushqime koloniale", 20,078,900 Njoftuar Fituesi M.C.CATERING 16,315,710.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Sherbim mirembajtje objekti ndertimor, per Ministrine e Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale 3,325,498 Njoftuar Fituesi Meni SHPK 2,020,130.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Sigurim Automjetesh TPL per Komanden e Forces Detare 2,623,686 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 3 "Blerje materiale te buta dhe veshmbathje" 5,159,010 Njoftuar Fituesi GENTIAN SADIKU - W.CENTER 3,394,200.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Lotin 2 "Blerje materiale kirurgjie" 2,023,540 Njoftuar Fituesi GENTIAN SADIKU - W.CENTER 1,372,800.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje Autolaborator per transport etalonesh per Drejtorine e Pergjithshme te Metrologjise 2,283,333 Anuluar Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Riparim dhe mirembajtje automjetesh per Qendren Spitalore "Dr.Xhaferr Kongoli" Elbasan 4,529,700 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara BLERJE MISH DHE NËNPRODUKTET E TIJ 41,998,986 Anuluar Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Riparim dhe mirembajtje automjetesh per Drejtorine e Sherbimit te Peshkimit dhe Akuakultures 8,553,986 Njoftuar Fituesi SERVIS - AUTO 2000 5,888,600.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Autoritetin Rrugor Shqiptar” 3,132,066 Njoftuar Fituesi SERVIS - AUTO 2000 2,250,180.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti I “Blerje Autoburgje për Drejtorinë e Përgjithshme të Burgjeve” 16,648,056 Njoftuar Fituesi C L A S S I C 14,625,000.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti II Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil) 112,539,235 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA 17.40 % Marzh fitimi.
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje Karburanti, përveç Jet A1 - Loti I. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)”, 111,673,883 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA Marzhi i fitimit - 17.4 %
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje Karburanti, përveç Jet A1- Loti III. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Benzine pa plumb”. 4,234,668 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA Marzhi i fitimit i shprehur në % : 17,4
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje Karburanti, përveç Jet A1 - Loti IV. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Benzine pa plumb”. 11,074,857 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA Marzhi i fitimit i shprehur në % : 17,4
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti IX Riparim, mirembajtje automjetesh per Drejtorine e Spitalit Bashkiak Ihsan Cabej Lushnje 4,048,050 Njoftuar Fituesi ALSTEZO 3,243,670.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti VIII Riparim, mirembajtjeautomjetesh per Drejtorine e Sherbimit Spitalor Sarande 4,968,474 Njoftuar Fituesi ALSTEZO 3,973,590.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Kontrata nr.1 ne baze te Marreveshjes kuader : “Blerje dhe shpërndarje e uniformave dhe këpucëve të Policisë së Shtetit Lidhur Kontrata D&E SHPK dhe SUMMER CONF. s.r.l dhe LOVERS s.r.l dhe YAKUPOGLU TEKSTIL VE DERI SAN. TIC. AS A. VEDAT YAKUPOGLU
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje artikuj ushqimorë - Loti 7 - "Blerje fruta dhe perime" 13,385,051 Njoftuar Fituesi M.C.CATERING 10,267,495.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje autoambulanca për plotësimin e nevojave të Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, 196,371,000 Njoftuar Fituesi ALBANIA MOTOR COMPANY 191,505,600.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Riparim, mirembajtjeje automjetesh per Drejtorine Vendore te Policise Fier 2,250,000 Anuluar Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara “Riparim, mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë e Përgjithshme të Burgjeve” 14,497,301 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Sherbim mirembajtje ndertimore per Drejtorine e Sherbimit Spitalor Korçe 7,658,314 Njoftuar Fituesi Meni SHPK 5,815,550.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 21 "Sherbim gatimi dhe shperndarje ushqimi per Repartin Ushtarake nr. 5010 (Komanda e Doktrines dhe Stervitjes )" 76,003,109 Njoftuar Fituesi DION-AL (Ish "SHPRESA" SHPK) 75,766,600.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Sherbim pastrimi i ambjenteve te jashtme ne Qendra Spitalore Universitare Nene Tereza 21,802,758 Njoftuar Fituesi DION-AL (Ish "SHPRESA" SHPK) 16,878,360.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data