Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara 107 643 21,415,249,784 352 11,716,639,352 2,951,441,331

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara “Mirëmbajtje objekti ndërtimor për Qendrën Spitalore Universitare "NËNË TEREZA" 111,688,382 Njoftuar Fituesi R & T 70,000,000.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 2 – “Blerje këpucë atletike për personelin e Repartit Renea” 1,050,000 Njoftuar Fituesi UNIVERS PROMOTIONS 805,000.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 1 – “Blerje uniforma sportive dhe të tjera për personelin e Repartit Special Renea 2,133,916 Njoftuar Fituesi GENTIAN SADIKU 1,470,400.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Gardën e Republikës” 30,604,900 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara “Sigurim të detyrueshëm të mjeteve motorike TPL” 22,166,047 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje mishi dhe nënproduktet e tij 41,599,051 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti I. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)”, 4,959,357 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti II. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)” 10,634,179 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti III. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Benzine pa plumb” 685,344 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti IV. “Furnizim me lëndë djegëse GLN për përdorim termik dhe civil me bombula” 9,956,015 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti V. “Furnizim me lëndë djegëse GLN (Mishelë) për përdorim termik civil dhe industrial, me autoçisterna në depozita të gazit të lëngshëm”, me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite 9,956,015 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 2 - “Blerje vezë” 926,681 Njoftuar Fituesi M.C.CATERING 762,700.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti III- Blerje leter 5,730,147 Njoftuar Fituesi InfoSoft Office 3167970.46
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Sherbim mirembajtje objekti ndertimor per Drejtorine e Pergjithshme te Arkivave 3,117,320 Njoftuar Fituesi 2 N 1,809,170.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti I "Blerje goma për automjete” 62,458,286 Njoftuar Fituesi KLOSI-R COMPANY 35,246,332.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti I “Riparim dhe mirëmbajtjeje automjetesh për Qendrën Spitalore Universitare “Nënë Tereza”” 4,291,055 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti II “Riparim dhe mirëmbajtje për automjetet në periudhë garancie për Qendrën Spitalore Universitare “Nënë Tereza””, 3,588,787 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti I. “Sigurim i detyrueshëm i mjeteve motorike TPL” 28,926,600 Njoftuar Fituesi INSIG SH.A 24,876,876.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Ministrinë e Infrastrukturës dhe Energjisë” 13,000,000 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 1 - “Blerje vezë” 6,500,319 Njoftuar Fituesi M.C.CATERING 5,515,440.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 2 - "Mirembajtje riparim dy ashensore" 835,500 Njoftuar Fituesi 2Z KONSTRUKSION SHPK 699,460.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 1-"Mirëmbajtje sistemi i kondicionimit" 2,831,150 Njoftuar Fituesi ALTEC SHPK 1,829,350.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje materiale të ndryshme për pastrim (e ndarë në 3 Lote, përfshirë artikujt kundër COVID-19)
Loti 3 - " Blerje materiale të nevojshme për mbrotjen personale ",
22,573,483 Njoftuar Fituesi
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti II "Blerje bateri për automjete". 921,253 Njoftuar Fituesi Alked Kopaçi 526,600.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti III “Blerje vajra lubrifikant, alkool frenash dhe pastrues motori” 16,091,890 Njoftuar Fituesi
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 2 - "Shërbim dezinfektimi i ambienteve të jashtme " 590,045 Njoftuar Fituesi FLORFARMA 209848.68
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 1-"Shërbim dezinfektimi i ambienteve të brendshme" për Drejtorinë e Përgjithshme të Doganave 25,823,313 Anuluar Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 2 -"Shërbim dezinfektimi i ambienteve të jashtme" për Drejtorinë e Përgjithshme të Doganave 54,577,227 Anuluar Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje Pajisje Laboratorike per Komanden Mbeshtetese 4,160,000 Njoftuar Fituesi KRIJON SHPK 4,148,000.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje Pajisje Laboratorike për Drejtorinë e Përgjithshme të Doganave 2,500,000 Njoftuar Fituesi KRIJON SHPK 2,486,420.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data