Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara 79 531 19,815,225,324 314 10,655,708,672 2,438,098,418

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 1: “Blerje maska respiratore, kirurgjikale dhe termometra infrared” 9,729,068 Njoftuar Fituesi 7,853,205.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 2: “Blerje maska prej pëlhure” 1,446,930 Njoftuar Fituesi 973,728.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 2 - "Blerje bulmet dhe nënprodukte të tij" 14,422,726 Njoftuar Fituesi 10,917,900.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 6 - "Blerje fruta dhe perime" 2,275,835 Njoftuar Fituesi 1,845,560.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 2 - "Blerje bulmet dhe nenprodukte te tij" 29,620,603 Njoftuar Fituesi 24,746,000.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 1 "Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak nr. 6620 (Policia Ushtarake) 19,202,159 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 2 "Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak nr. 6630 (Batalioni Mbështetës 11,471,488 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 3 "Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak nr. 6640 (ASNI)"; 18,115,520 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 5 "Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak nr. 1010 (Forcat Tokësore) 49,993,994 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 6 "Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak nr. 1030 (Forcat Tokësore)"; 103,109,842 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 7 "Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartet Ushtarake nr. 1040, 1050 (Forcat Tokësore)"; 127,325,733 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 9 "Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartet Ushtarake të Forcës Detare –Pashaliman, Vlorë 58,171,982 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 10 "Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartet Ushtarake të Forcës Detare –Plepa, Durrës 32,924,614 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 11 "Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartet Ushtarake nr. 3001, 3002, 3003 (Forcat Ajrore)"; 4,599,111 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 12 "Sherbim gatimi dhe shperndarje ushqimi per Repartet Ushtarake nr. 3004, 3005, (Forcat Ajrore)" 4,395,184 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 13 "Sherbim gatimi dhe shperndarje ushqimi per Repartin Ushtarak nr. 3006 (Forcat Ajrore)" 15,874,782 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 14 "Sherbim gatimi dhe shperndarje ushqimi per Repartet Ushtarake nr. 4001, 4002, 4003, 4006, 4007, 4009, 4025, 4040, 4030 (Komanda Mbeshtetese )" 34,865,364 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 15 "Sherbim gatimi dhe shperndarje ushqimi per Repartin Ushtarake nr. 4030 Korçe (Komanda Mbeshtetese )" 3,270,306 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 16 "Sherbim gatimi dhe shperndarje ushqimi per Repartin Ushtarake nr. 4030 Gjirokaster (Komanda Mbeshtetese )" 2,507,009 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 17 "Sherbim gatimi dhe shperndarje ushqimi per Repartin Ushtarake nr. 4030 Burrel (Komanda Mbeshtetese )" 3,969,688 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 18 "Sherbim gatimi dhe shperndarje ushqimi per Repartin Ushtarake nr. 4030 Kukes (Komanda Mbeshtetese )" 3,969,688 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 19 "Sherbim gatimi dhe shperndarje ushqimi per Repartin Ushtarake nr. 5008 (Komanda e Doktrines dhe Stervitjes )" 47,210,488 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 20 "Sherbim gatimi dhe shperndarje ushqimi per Repartin Ushtarake nr. 5009 (Komanda e Doktrines dhe Stervitjes )" 23,664,350 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 21 "Sherbim gatimi dhe shperndarje ushqimi per Repartin Ushtarake nr. 5010 (Komanda e Doktrines dhe Stervitjes )" 76,003,109 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 6 - "Blerje fruta dhe perime" 1,487,942 Njoftuar Fituesi 1,269,800.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 4 - "Blerje ushqime koloniale" 1,287,997 Njoftuar Fituesi 980,200.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 2 - "Blerje bulmet dhe nenprodukte te tij" 5,935,012 Njoftuar Fituesi 4,477,500.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje artikuj ushqimorë, për autoritetet kontraktore të qarkut Fier
Loti 1 - "Blerje bukë gruri dhe simite".
1,471,444 Njoftuar Fituesi 1,232,500.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 2 - "Blerje bulmet dhe nenprodukte te tij" - Qarku Elbasan 3,523,406 Njoftuar Fituesi 2,896,000.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 6 - "Blerje fruta dhe perime" - Qarku Elbasan 2,498,531 Njoftuar Fituesi 1,999,000.00

MBESHTETES
Embassy of USA

Ky portal është pjesë e projektit të mbështetur financiarisht nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci i Ambasadës së SH.B.A.-së në Tiranë.
Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Departamentit të Shtetit.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data