Open Procurement Albania

Furnizim me karburant per automjete

Procuring Authority / Buyer Local Unit Tiranė
Procuring Authority / Buyer ECO Tirana
Tender object Furnizim me karburant per automjete
Reference No. REF-29528-07-05-2019
Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 35 000 000,00
Type of Contract Purchase of Goods
Procurement Method Open Procedure
Stage Procedure Signed the Contract
Tender Publication Date 08-07-2019
Last date of Submitted Documents 16-08-2019
Tender Held Date 08-07-2019
No. of Bidders 3
Bidders Mend Oil
GEGA CENTER GKG
RESULI – ER
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • MENDI OIL
 • The winning bid ALL without vat 35 000 000,00
  Bidder Announcement date 06-09-2019
  Award and Contract Amount ALL with VAT 42000000
  Contract date 02-09-2019
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date 12 muaj
  Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT)
  Appeals Nuk ka pasur ankesa.
  Janė skualifikuar ofertuesit e mėposhtėm:

  1 RESULI – ER :
  Operatori ekonimik nuk ka paraqitur oferte ekonomike dhe asnje dokumentacion.

  2 GEGA CENTER GKG :
  Operatori ekonomik nuk ploteson piken 2(b) te kriteret e vecanta te kualifikimit e cila eshte: Deklarate pėr paraqitje oferte tė pavaruar sipas Shtojcės 2/1 Operatori ekonomik nuk ploteson piken 2(d) te kriteret e vecanta te kualifikimit e cila eshte: Listen e informacionit konfidencial sipas Shtojcės 5
  Operatori ekonomik nuk ploteson piken 2.2.2 te Kapaciteti ekonomik dhe financiar e cila eshte: Kopje tė ēertifikuara tė bilanceve tė 2 (dy) viteve tė fundit ushtrimore (2017 dhe 2018) tė paraqitura nė autoritet pėrkatėse.
  Operatori ekonomik nuk ploteson piken 2.2.3 te Kapaciteti teknik e cila eshte: Operatori ekonomik duhet te jete i pajisur me Certifikate Regjistrim marke.
  Operatori ekonomik nuk ploteson piken 2.2.8 te Kapaciteti teknik e cila eshte: Operatori ekonomik pjesemarres duhet te ofroje nje faqe menaxhimi te karburanteve te cilen duhet ta prezantoje diten e hapjes se ofertave, ku furnizimi dhe shpenzimi i karburantit per automjetet, ne rastin kur te kerkohet nga Autoriteti Kontraktor, te kryhet nepemjet kartes elektronike, si dhe te krijoje mundesine e sherbimit te ngarkimit te sasise se karburantit nga operatori ekonomik drejt Autoritetit Kontraktor, me qellim qe rimbushja e kartave elektronike te personalizuara me targen e mjetit si dhe administrimi i sasise se karburanteve te kryhet nga vete Autoriteti Kontraktor. Faqja duhet te mundesoje sherbimin e furnizimit me karburant nepermjet kartave elektronike, pulla te cilat ngjiten ne xhamin e automjetit dhe ofrojne sherbimin e furnizimit me karburant vetem per ate automjet.
  Cancellation reason
  Additions
  Transaction / Actual Spending
 • Public Announcement Bulletin
  Announcement of Procurement
  Standard Tender Documents
  Bidder Announcement
  Signing of the Contract NRr.37 - Dt.16-09-2019

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data