Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
23 INTERMED SHPK 194 243,346,466 191 234,138,761 170,165,919

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Blerje barna Antineoplastike dhe immunomodulatore Erlotinib 150 mg Tablete/kapsule 14,237,899 Njoftuar Fituesi INTERMED SHPK 12,814,200.00
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Korēė Loti 10 Metabolizmi dhe trakti tretes Drotaverine hydrochloride 40 mg Tablete/ Kapsule 2,384 Rishpallje me Njoftim Fituesi INTERMED SHPK
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 3 Imunoterapi Alergen Specifike 2,422,500 Njoftuar Fituesi INTERMED SHPK
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Loti 6 Filgrastim 17,016,545 Njoftuar Fituesi INTERMED SHPK
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Loti 1 Tocilizumab 13,350,701 Njoftuar Fituesi INTERMED SHPK
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Lot3 Tocilizumab 1,111,212 Njoftuar Fituesi INTERMED SHPK
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Loti 33 Epoetine 10,885,670 Njoftuar Fituesi INTERMED SHPK
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Loti 4 Iloprost 28,646,500 Njoftuar Fituesi INTERMED SHPK 21,750,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 18 - Gjaku dhe organet formuese te gjakut Epoetine 30.000UI Shiringe e para pergatitur 2,549,538 Lidhur Kontrata INTERMED SHPK 2,485,770.00
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 23 Gjaku dhe organet formuese te gjakut Iloprost 20 mcg/1ml Flakon/Ampule Njoftuar Fituesi INTERMED SHPK 539,400.00
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Filgrastim 300mcg/0.5ml Shiringe e para pergatitur 928,867 Lidhur Kontrata INTERMED SHPK 890,600.00
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Bortezomib 3,5 mg Flakon/Ampule 14,098,031 Lidhur Kontrata INTERMED SHPK 8,249,040.00
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Goserelin acetate 10.8 mg Shiringe e para pergatitur 1,920,748 Lidhur Kontrata INTERMED SHPK 1,664,550.00
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Tocilizumab 80mg/4ml Flakon/Ampule 317,489 Lidhur Kontrata INTERMED SHPK 316,500.00
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Tocilizumab 200mg/10ml Flakon/Ampule 390,953 Lidhur Kontrata INTERMED SHPK 390,500.00
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Torasemide 10 mg/2ml Flakon/ Ampule Lidhur Kontrata INTERMED SHPK 41,760.00
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Torasemide 10 mg Tablete/ Kapsule Lidhur Kontrata INTERMED SHPK 16,000.00
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Loti 24 ErLoti nib 451,997 Njoftuar Fituesi INTERMED SHPK
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Loti 18 Choline alfoscerate 3,999,349 Njoftuar Fituesi INTERMED SHPK 3,987,500.00
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Loti 23 Ranolazine 530,638 Njoftuar Fituesi INTERMED SHPK
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Loti 26 Torasemide 697,849 Njoftuar Fituesi INTERMED SHPK
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Loti 27 Torasemide 67,801 Njoftuar Fituesi INTERMED SHPK
Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Aparati i Ministrisė sė Shėndetėsisė Lot24 Tocilizumab 1,954,765 Njoftuar Fituesi INTERMED SHPK
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 30 Sistemi kardiovaskular Torasemide 10 mg/2ml Flakon/ Ampule 44,512 Lidhur Kontrata INTERMED SHPK 37,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 29 Sistemi kardiovaskular Ranolazine 375 mg Tablete/ Kapsule 203,060 Lidhur Kontrata INTERMED SHPK 168,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 10 Sistemi nervor Choline alfoscerate 1 gr Flakon/ Ampule 334,233 Lidhur Kontrata INTERMED SHPK 333,600.00
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Loti 1 - Barna Antineoplastike dhe immunomodulatore,Tocilizumab, 162 mg/ 0.9 ml, Shiringe e parapregatitur 5,601,611 Lidhur Kontrata INTERMED SHPK 4,668,000.00
Spitali Rajonal Durrės Spitali Rajonal Durrės Blerje Medikamente tė deleguara nga MSH 7 Lote. Loti 1 - Choline alfoscerate 1 gr Flakon/ Ampule 222,822 Rishpallje me Lidhje Kontrate INTERMED SHPK 220,000.00
Spitali Rajonal Shkodėr Spitali Rajonal Shkodėr Blerje medikamente, e ndare nė lote, gjithsej 9 lote. Loti 5 - Sistemi nervor, Choline alfoscerate, 1 gr, Flakon/ Ampule 584,913 Njoftuar Fituesi INTERMED SHPK 583,800.00
Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nėnė Tereza" Blerje barna B2/1- Dermatologjike, Hormonale sistemike, hormonet seksuale, Gjaku dhe organet formuese tė gjakut, Lėndė Kontrasti gastrointestinal, Metabolizmi dhe trakti tretės. Loti 8 - Iloprost 20 mcg/1ml Flakon/ Ampule 572,972 Lidhur Kontrata INTERMED SHPK 572,650.00


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës, mbështetet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.