Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatorėve ekonomik Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has 14 36 17,478,700 34 14,062,131 13,173,538

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Shėrbim i Ruajtjes dhe Sigurisė Fizike tė objekteve dhe godinave tė Drejtorise se Sherbimit Spitalor Has, per muajin prill 2018 243,047 Lidhur Kontrata TREZHNJEVA SHPK 242993.87
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Materiale mjekimi per plotesimin e nevojave 0 Njoftuar Fituesi EUROMED SHPK 480200
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Shėrbimi i Ruajtjes dhe Sigurisė Fizike tė objekteve dhe godinave tė Drejtorise se Sherbimit Spitalor Has, per vitin 2018 – Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 12 muaj 2,916,569 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Ruajtja e objekteve tė Drejtorisė sė Shėrbimit Spitalor Has me Roje Private, pėr periudhėn shkurt-dhjetor 2017 2,585,000 Njoftuar Fituesi TREZHNJEVA SHPK 1942979.48333333
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė datė 15 prill 2017 1,259,000 Lidhur Kontrata MEDICAMENTA SHPK 1048459.125
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Blerje materiale mjekimi pėr plotėsimin e nevojave deri nė datė 15 prill 2017 362,634 Lidhur Kontrata EUROMED SHPK 359520.5
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Ruajtja e objekteve tė Drejtorisė sė Shėndetit Publik Has dhe Spitalit Has me Shėrbim Privat tė Sigurisė Fizike deri nė lidhjen e kontratės se re pėr vitin 2017 200,000 Lidhur Kontrata Nazeri 2000 SHPK 198600
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Shtesė kontrate: Blerje medikamente pėr mbulimin e nevojave tė Spitalit Has nė fillim tė vitit 2017 59,880 Lidhur Kontrata +Shtesė Aldosch-Farma SHPK 49669.8333333333
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Shtesė kontrate: Blerje medikamente pėr mbulimin e nevojave tė Spitalit Has nė fillim tė vitit 2017 28,512 Lidhur Kontrata +Shtesė TRIMED SHPK 23630.6666666667
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Shtesė kontrate: Blerje medikamente pėr mbulimin e nevojave tė Spitalit Has nė fillim tė vitit 2017 17,584 Lidhur Kontrata +Shtesė MEGAPHARMA SHPK 14643.8666666667
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Shtesė kontrate: Blerje medikamente pėr mbulimin e nevojave tė Spitalit Has nė fillim tė vitit 2017 27,178 Lidhur Kontrata +Shtesė EUROMED SHPK 26963
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Shtesė kontrate: Blerje lėndė djegėse pellet druri pėr nevoja tė kaldajės 286,125 Lidhur Kontrata +Shtesė IGMA SHPK 286110
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Shtesė kontrate: Blerje Gazoil 10ppm pėr mbulimin e nevojave tė Spitalit Has nė fillim tė vitit 2017 177,250 Lidhur Kontrata +Shtesė Kastrati SHA - Kastrati SHPK 177250
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Shtesė Kontrate: Shėrbimi i ruajtjes sė sigurise fizike me roje private dhe verifikim i sinjalit tė alarmit nė DSHP Has dhe Spitalin Has pėr mbulimin e nevojave nė fillim tė vitit 2017 267,607 Lidhur Kontrata +Shtesė Nazeri 2000 SHPK 223005.833333333
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Blerje materiale mjekimi pėr plotėsimin e nevojave deri mė datė 31 dhjetor 2016 216,667 Lidhur Kontrata Peter FARMA SHPK 214258.333333333
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri mė datė 31 dhjetor 2016 740,000 Lidhur Kontrata Peter FARMA SHPK 615458.333333333
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Blerje lėndė djegėse pėr ngrohje pellet druri pėr plotėsimin e nevojave deri mė datė 31 dhjetor 2016 536,000 Lidhur Kontrata IGMA SHPK 530640
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Shėrbim privat i sigurisė fizike, ruajtja e vlerave monetare e materiale dhe verifikim i sinjalit tė alarmit 278,758 Lidhur Kontrata Nazeri 2000 SHPK 278757.541666667
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Shėrbim privat i sigurisė fizike, ruajtja e vlerave monetare e materiale dhe verifikim i sinjalit tė alarmit 836,273 Lidhur Kontrata Nazeri 2000 SHPK 836272.616666667
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Shėrbimi i ruajtjes me roje private tė sigurisė fizike, ruajtja e vlerave monetare e materiale dhe verifikim i sinjalit tė alarmit 2,000,000 Njoftuar Fituesi Nazeri 2000 SHPK 1858384
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Blerje Gazoil 10ppm pėr mbulimin e nevojave tė Spitalit Has, deri nė lidhjen e kontratės sė re pėr vitin 2017 550,000 Lidhur Kontrata Kastrati SHA 550000
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Blerje materiale mjekimi konsumabėl dhe kirurgjikale pėr nevojat e institucioneve spitalore (MM2) 137,166 Lidhur Kontrata OES DISTRIMED SHPK - EUROMED SHPK 136072.5
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Blerje materiale mjekimi tė pėrgjithshme pėr nevojat e institucioneve spitalore (MM1) 138,126 Lidhur Kontrata MONTAL SHPK - BIOMETRIC ALBANIA SHPK 137703
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Blerje medikamente pėr plotėsimin e nevojave deri nė datė 15 prill 2016 814,500 Lidhur Kontrata MEDICAMENTA SHPK 677916.666666667
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Blerje materiale mjekimi pėr plotėsimin e nevojave deri nė datė 15 prill 2016 283,917 Lidhur Kontrata EUROMED SHPK 283241
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Shėrbimi i ruajtjes, sigurisė fizike dhe verifikim i sinjalit tė alarmit nė Spitalin Has deri nė lidhjen e kontratės sė re pėr vitin 2017 450,000 Lidhur Kontrata TREZHNJEVA SHPK 449900.833333333
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Shėrbimi i ruajtjes me roje private tė sigurisė fizike, ruajtja e vlerave monetare e materiale dhe verifikim i sinjalit tė alarmit 500,000 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Blerje lėndė djegėse pėr ngrohje pellet druri pėr nevoja tė kaldajės sė Spitalit Has 936,000 Lidhur Kontrata IGMA SHPK 900000
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Shtesė kontrate: "Blerje medikamentesh" 26,882 Lidhur Kontrata +Shtesė MEDICAMENTA SHPK 26882
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Has Blerje medikamentesh per mbulimin e nevojave te Spitalit Has ne fillim te vitit 2016 18,068 Lidhur Kontrata MEGAPHARMA SHPK 18068