Open Procurement Albania

Përmirësim i sinjalistikës horizontale, vertikale dhe paisjeve të sigurisë rrugore në akset e Rajonit Qëndror, Loti 2 (2023)

A Red Flag is a fact, event, or set of circumstances, or other information that may indicate a potential legal compliance concern for illegal or unethical business conduct, particularly with regard to corrupt practices and non-compliance with anti-corruption laws.

 • Disqualification of all competitive operators except the winner
 • Disqualification of all competitive operators except the winner

Procuring Authority / Buyer Albanian Road Authority
Procuring Authority / Buyer Autoriteti Rrugor Shqiptar
Tender object Përmirësim i sinjalistikës horizontale, vertikale dhe paisjeve të sigurisë rrugore në akset e Rajonit Qëndror, Loti 2 (2023)
Reference No. REF-67108-04-25-2023
Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 166 648 802,00
Type of Contract
Procurement Method Open Procedure
Stage Procedure Signed the Contract
Tender Publication Date 26-04-2023
Last date of Submitted Documents 12-05-2023
Tender Held Date 12-05-2023
No. of Bidders 2
Bidders 1. BOE “R. S. & M” & “SI.SI-AL sh.p.k” & “INERTI”
2. BOE “RSM COMAPNY” & “DESARET COMPANY”
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • R. S. & M - SI.SI-AL sh.p.k - INERTI
 • The winning bid ALL without vat 159 598 996,00
  Bidder Announcement date 22-05-2023
  Award and Contract Amount ALL with VAT 191518795
  Contract date 07-06-2023
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date 6 muaj
  Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT)
  Appeals Nuk ka pasur ankesa.
  Eshte skualifikuar operatori ekonomik i meposhtem:
  - BOE “RSM COMPANY” & “DESARET COMPANY”, per arsye:
  1- Nuk përmbush kriterin e pikës 2.3.1/a.
  BOE sipas kontratës së bashkëpunimit ndërmjet të dyja palëve “RSM COMPANY” dhe “DESARET COMPANY”, anëtari me përqindjen më të madhe të pjesëmarrjes në bashkim që është “RSM COMPANY”, i cili do të mbulojë 98% të punimeve, nuk arrin të plotësojë punën e ngjashme sipas objektit që prokurohet në masën 50 % të vlerës së përllogaritur për një objekt të vetëm.

  2- Nuk përmbush kriterin e pikës 2.3 4.
  Sipas kontratës së bashkëpunimit ndërmjet “RSM COMPANY” dhe “DESARET COMPANY”, BOE në dokumentet e paraqitura elektronikisht nuk disponon Inxhinier Ndërtimi (Profili Transport) si drejtues teknik në licencën e shoqërisë.
  Cancellation reason
  Additions
  Transaction / Actual Spending
 • Monitor treasury transaction for R. S. & M viti 2012-2013
  Monitor treasury transaction for R. S. & M viti 2014
  Monitor treasury transaction for R. S. & M viti 2015-2018
  Monitor treasury transaction for R. S. & M viti 2019-2020

  Monitor treasury transaction for SI.SI-AL sh.p.k viti 2012-2013
  Monitor treasury transaction for SI.SI-AL sh.p.k viti 2014
  Monitor treasury transaction for SI.SI-AL sh.p.k viti 2015-2018
  Monitor treasury transaction for SI.SI-AL sh.p.k viti 2019-2020

  Monitor treasury transaction for INERTI viti 2012-2013
  Monitor treasury transaction for INERTI viti 2014
  Monitor treasury transaction for INERTI viti 2015-2018
  Monitor treasury transaction for INERTI viti 2019-2020
 • Public Announcement Bulletin
  Announcement of Procurement
  Standard Tender Documents
  Technical Specification
  Technical Report
  Bidder Announcement
  Signing of the Contract Buletini Nr. 60 datë 3 Korrik 2023
  Cancellation of Procurement
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim "
  Grafiku i Punimeve
  Segmenti rrugor Bradashesh - Elbasan
  Segmenti rrugor Tirane- Elbasan
  Segmenti rrugor Fushe Kruje - Kruje
  Segmenti rrugor Qafe Plloce - Korce
  Segmenti rrugor Podgorie - Kryqezimi Liqenas
  Segmenti rrugor Rrogozhine - Bradashesh
  Segmenti rrugor Tirane -Qafe Priske
  Segmenti rrugor Vore -Fushe Kruje
  Segmenti rrugor Vore -Maminas

  SUPPORTERS
  logo_amb_suedeze.png

  The database is published in the framework of AIS Project “Open Data, Access, and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” supported by The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data