Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by searched conditions

Summary results by searched conditions

Tenderer institution no. Successful Bidder /Supplier / Provider No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
17 EVITA SHPK 158 2,539,489,475 158 2,539,489,475 2,015,189,498

Tenders list

Procurement Authority Tenderer/Contracting Institution Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Drejtoria e Spitalit Rajonal Shkoder Drejtoria e Spitalit Rajonal Shkoder Lot 2 Fentanyl 206,263 Announced the Winner EVITA SHPK 204,160.00
"Shefqet Ndroqi" University Hospital of Tirana "Shefqet Ndroqi" University Hospital of Tirana Minikontrata 1 loti 45 PIRFENIDONE 200 mg Signed the Contract EVITA SHPK
"Shefqet Ndroqi" University Hospital of Tirana "Shefqet Ndroqi" University Hospital of Tirana Minikontrata 1 loti 46 PIRFENIDONE 600 mg Signed the Contract EVITA SHPK
"Xhafer Kongoli" Hospital Center of Elbasan "Xhafer Kongoli" Hospital Center of Elbasan Minikontrate 1-Loti 4- Blerje Fentanyl Signed the Contract EVITA SHPK
"Xhafer Kongoli" Hospital Center of Elbasan "Xhafer Kongoli" Hospital Center of Elbasan Loti 4- Blerje Fentanyl 118,257 Announced the Winner EVITA SHPK 118,080.00
"Shefqet Ndroqi" University Hospital of Tirana "Shefqet Ndroqi" University Hospital of Tirana Minikontrate 1-loti 4 “Sutura Për Kardiokirugjinë” Signed the Contract EVITA SHPK 54,030,300.00
"Koco Gliozheni" University Obstetric-Gynecologic Hospital of Tirana "Koco Gliozheni" University Obstetric-Gynecologic Hospital of Tirana Lot 13 – Anti-infektive te pergjithshem Ciprofloxacine 400 mg/200 ml - 200 ml 129,600 Re-Proclaimed and Signed the Contract EVITA SHPK 129,600.00
"Koco Gliozheni" University Obstetric-Gynecologic Hospital of Tirana "Koco Gliozheni" University Obstetric-Gynecologic Hospital of Tirana Lot 12- Gjaku dhe organet formuese te gjakut Enoxaparine sodium 4000 UI 128,000 Re-Proclaimed and Signed the Contract EVITA SHPK 128,000.00
Health Centre Vorë, Tiranë Health Centre Vorë, Tiranë Blerje Kite Biokimik per nevojat e QSH Vore 984,589 Signed the Contract EVITA SHPK 972,450.00
"Shefqet Ndroqi" University Hospital of Tirana "Shefqet Ndroqi" University Hospital of Tirana Minikontrata 1 loti 5 “Kite reagentë dhe materiale mjekësore për analizat e matësit në gjak astrupograma” Signed the Contract EVITA SHPK
"Shefqet Ndroqi" University Hospital of Tirana "Shefqet Ndroqi" University Hospital of Tirana loti 4 “Sutura Për Kardiokirugjinë” 54,671,175 Announced the Winner EVITA SHPK 54,030,300.00
"Nënë Tereza"  University Hospital Center "Nënë Tereza"  University Hospital Center Minikontrata 1 Lot 4 Sutura për Kardiokirugjinë Signed the Contract EVITA SHPK
"Shefqet Ndroqi" University Hospital of Tirana "Shefqet Ndroqi" University Hospital of Tirana loti 5 “Kite reagentë dhe materiale mjekësore për analizat e matësit në gjak astrupograma” 43,650,000 Announced the Winner EVITA SHPK 41,100,000.00
"Shefqet Ndroqi" University Hospital of Tirana "Shefqet Ndroqi" University Hospital of Tirana loti 45 PIRFENIDONE 200 mg 298,711 Announced the Winner EVITA SHPK 297,360.00
"Shefqet Ndroqi" University Hospital of Tirana "Shefqet Ndroqi" University Hospital of Tirana loti 10 Dexmedetomidine 343,656 Announced the Winner EVITA SHPK 343,000.00
"Shefqet Ndroqi" University Hospital of Tirana "Shefqet Ndroqi" University Hospital of Tirana loti 46 PIRFENIDONE 600 mg 11,952,069 Announced the Winner EVITA SHPK 11,952,000.00
"Nënë Tereza"  University Hospital Center "Nënë Tereza"  University Hospital Center Lot 4 Sutura për Kardiokirugjinë 57,562,300 Announced the Winner EVITA SHPK 57,330,200.00
"Mbreteresha Geraldine" University Obstetric-Gynecologic Hospital of Tirana "Mbreteresha Geraldine" University Obstetric-Gynecologic Hospital of Tirana Minikontrata 1 Lot 3 doreza ultrasonike Signed the Contract EVITA SHPK 1,812,000.00
"Mbreteresha Geraldine" University Obstetric-Gynecologic Hospital of Tirana "Mbreteresha Geraldine" University Obstetric-Gynecologic Hospital of Tirana Blerje materiale laboratorike peer kryerjen e analizave per laboratorin e Cito-Histopatologjise 2,000,000 Signed the Contract EVITA SHPK 1,988,500.00
"Mbreteresha Geraldine" University Obstetric-Gynecologic Hospital of Tirana "Mbreteresha Geraldine" University Obstetric-Gynecologic Hospital of Tirana Lot 3 doreza ultrasonike 1,812,000 Announced the Winner EVITA SHPK 1,812,000.00
"Shefqet Ndroqi" University Hospital of Tirana "Shefqet Ndroqi" University Hospital of Tirana Minikontrata 1 "Blerje sutura për Kardio-Kirugjinë në S.U “Shefqet Ndroqi” Tiranë Signed the Contract EVITA SHPK
Ministry of Health Ministry of Health Loti 4 Amiodarone 3,112,554 Announced the Winner EVITA SHPK 3,105,928.00
"Shefqet Ndroqi" University Hospital of Tirana "Shefqet Ndroqi" University Hospital of Tirana "Blerje sutura për Kardio-Kirugjinë në S.U “Shefqet Ndroqi” Tiranë 20,733,000 Announced the Winner EVITA SHPK 20,480,500.00
Ministry of Health Ministry of Health Loti 32 Tinzaparine sodium 38,188,499 Announced the Winner EVITA SHPK 38,177,452.00
Ministry of Health Ministry of Health Minikontrata 1 Loti 61 Glucose Signed the Contract EVITA SHPK
Ministry of Health Ministry of Health Minikontrata 1 Loti 70 Ibuprofen 400mg/4ml Flakon Signed the Contract EVITA SHPK 11,384,496.00
Ministry of Health Ministry of Health Minikontrata 1 Loti 71 Ibuprofen 800mg/8ml Flakon Signed the Contract EVITA SHPK
Ministry of Health Ministry of Health Minikontrata 1 Loti 113 Tinzaparine sodium4.500 anti-Xa IU/0.45ml - 0.45 ml Shiringe e parapergatitur Signed the Contract EVITA SHPK
Ministry of Health Ministry of Health Loti 32 Metronidazole 500 mg/100 ml - 100 ml Flakon 104,058,130 Announced the Winner EVITA SHPK 40,969,985.00
"Nënë Tereza"  University Hospital Center "Nënë Tereza"  University Hospital Center Blerje kite dhe reagentë për Shërbimin e Anatomi – Patologjisë, për mbulimin e nevojave për 12 muaj, - Lot 2: “Kite dhe Reagente për lmunohistokimi të përshtatshëm për Aparatin Ventana Benchmark XT ose ekuivalent”; 23,447,750 Announced the Winner EVITA SHPK 23,347,750.00