Open Procurement Albania

Loti I. “Materiale kancelarie me bazë letre

Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Institucion Kontraktues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Objekti i Tenderit Loti I. “Materiale kancelarie me bazë letre
Nr. Reference REF-75812-07-24-2023
Vlera / Fondi Limit 8 987 437,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 25-07-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 09-08-2023
Data e mbajtjes se tenderit 09-08-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues 1) “INFOSOFT OFFICE” SH.P.K.
2) “LIBRARI DYRRAHU” SH.P.K.
3) “INPRESS” SH.P.K.
4) “INTERLOGISTIC” SH.P.K.
5) “DYNAMICS GROUP” SH.P.K.
Operator Ekonomik Kontraktues
 • InfoSoft Office
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 4 115 152,00
  Data e shpalljes se fituesit 29-12-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 24 (njëzetë e katër muaj)
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1.“INPRESS” SHPK , per arsye:
  - Ofertuesi nuk ka paraqitur “Listen e Cmimeve te Artikujve” te Autoriteteve Kontraktore sipas Sqarimit date 09.11.2023 te Shtojces 2, Loti 1 “Materiale kancelarie me baze letre”.
  -Gjithashtu ne Listen e Cmimeve (Tabelat e AK) te paraqitura nga ofertuesi ne diten e hapjes se ofertave, nuk jane reflektuar ndryshimet e sasive sipas Sqarimit date 09.11.2023 te Shtojces 2, Loti 1.

  2.“LIBRARI DYRRAHU” SHPK , per arsye:
  - nuk ka paraqitur “Listen e Cmimeve te Artikujve” te Autoriteteve Kontraktore sipas Sqarimit date 09.11.2023 te Shtojces 2, Loti 1 “Materiale kancelarie me baze letre”, si edhe «Tabela e Pergjithshme» nuk eshte paraqitur sipas Shtojces 6 Loti 1 “Materiale kancelarie me baze letre” te DST.
  - Konkretisht, as ne Tabelen e Pergjithshme dhe as ne Tabelat e AK te paraqitura nga ofertuesi ne diten e hapjes se ofertave ne SPE, nuk eshte ofertuar per artikujt e percaktuar .
  - Gjithashtu ne Listen e Cmimeve (Tabela e Pergjithshme dhe Tabelat e AK) te paraqitura nga ofertuesi ne diten e hapjes se ofertave, nuk jane reflektuar ndryshimet e sasive sipas Sqarimit date 09.11.2023 te Shtojces 2, Loti 1
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Më datë 31.07-.2023, pranë Komisionit të Prokurimit Publik është administruar ankesa e operatorit ekonomik MARKETING & DISTRIBUTION dhe objekti i ankesës lidhet me Modifikimin e Dokumentave të Tenderit.

  Më datë 27.07-.2023, pranë Komisionit të Prokurimit Publik është administruar ankesa e operatorit ekonomik KRISTALINA.KH dhe objekti i ankesës lidhet me Modifikimin e Dokumentave të Tenderit.

  - KPP, me ane te vendimit Nr. 802/2023, date 23.08.2023, ka vendosur:
  1.Të mbyllë çështjen për ankesën e paraqitur nga operatori ekonomik “Kristalina.KH” SHPK për kete procedure prokurimi.
  2.Të mbyllë çështjen për ankesën e paraqitur nga operatori ekonomik “Marketing & Distribution” SHPK për kete procedure prokurimi.
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per InfoSoft Office viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per InfoSoft Office viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per InfoSoft Office viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per InfoSoft Office viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-75812-07-24-2023
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Formular Ankimimi MARKETING DISTRIBUTION
  Formular Ankimimi KRISTALINA.KH
  Formulari i njoftimit te operatoreve ekonomike te suksesshem ne Marreveshjen Kuader
  Vendimi i KPP

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data