Open Procurement Albania

Materiale kancelarie të tjera zyre

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Institucion Kontraktues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Objekti i Tenderit Materiale kancelarie të tjera zyre
Nr. Reference REF-75817-07-24-2023
Vlera / Fondi Limit 3 716 833,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 25-07-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 09-08-2023
Data e mbajtjes se tenderit 09-08-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1. “INFOSOFT OFFICE” sh.p.k.
2. “INTERLOGISTIC” sh.p.k.
3. “LIBRARI DYRRAHU” sh.p.k.
Operator Ekonomik Kontraktues
 • InfoSoft Office
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1 706 347,00
  Data e shpalljes se fituesit 21-02-2024
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 24 (njëzetë e katër muaj)
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Eshte skualifikuar operatori ekonomik i meposhtem:
  1. LIBRARI DYRRAHU SH.P.K, per arsye:
  -Sipas Vendimit të Komisionit të Prokurimit Publik nr.96/2024, datë 26.01.2024
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Më datë 31.07.2023, pranë Komisionit të Prokurimit Publik është administruar ankesë nga operatori ekonomik MARKETING & DISTRIBUTION dhe objekti i ankesë lidhet me Modifikimin e Dokumentave të Tenderit.

  Më datë 22.11.2023, pranë Komisionit të Prokurimit Publik është administruar ankesa e operatorit ekonomik “Infosoft Office” SHPK dhe objekti i ankesës lidhet me vendimmarrjen e Komisionit të Vlerësimit të Ofertave për kualifikimin e ofertës së paraqitur nga operatori ekonomik “Librari Dyrrahu” SHPK në procedurën e prokurimit

  Më datë 22.11.2023, pranë Komisionit të Prokurimit Publik, është administruar ankesa e operatorit ekonomik “Interlogistic” SHPK dhe objekti i ankesës lidhet me vendimmarrjen e Komisionit të Vlerësimit të Ofertave mbi kualifikimin e ofertave të paraqitura nga operatori ekonomik “Librari Dyrrahu” SHPK dhe operatori ekonomik “InfoSoft Office” SHPK

  Më datë 26.01.2024, Komisioni i Prokurimit Publik, pasi shqyrtoi pasi shqyrtoi informacionin e paraqitur vendosi:
  1. Të pranojë pjesërisht ankesën e operatorit ekonomik “Infosoft Office” SHPK
  2. Të pranojë pjesërisht ankesën e paraqitur nga operatori ekonomik “Interlogistic” SHPK
  3. Autoriteti kontraktor të anulojë vendimin e KVO-së mbi kualifikimin e operatorit ekonomik “Librari Dyrrahu” SHPK, dhe të korrigjojë shkeljet, duke e skualifikuar këtë operator ekonomik.

  Më datë 08.02.2024, Komisioni i Prokurimit Publik, pasi shqyrtoi dokumentacionin e çështjes dhe e diskutoi në tërësi vendosi:
  1. Të lejojë autoritetin kontraktues për vijimin e hapave të mëtejshme të procedurës së prokurimit
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per InfoSoft Office viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per InfoSoft Office viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per InfoSoft Office viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per InfoSoft Office viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-75817-07-24-2023
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Shpallja e Fituesit
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Formular Ankimimi MARKETING DISTRIBUTION
  Formular Ankimimi “Infosoft Office” SHPK
  Formular Ankimimi “INTERLOGISTIC” SHPK
  Formular Vendimi KPP
  Formular Vendimi KPP
  Formular i Njoftimit te Ndryshimit te Fituesit Paraprak

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data