Open Procurement Albania

"Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Ministrinë për Evropën dhe Punët e Jashtme"

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Institucion Kontraktues Ministria per Evropen dhe Puneve te Jashtme
Objekti i Tenderit "Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Ministrinë për Evropën dhe Punët e Jashtme"
Nr. Reference REF-95760-05-18-2021
Vlera / Fondi Limit 4 999 500,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 19-05-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 31-05-2021
Data e mbajtjes se tenderit 31-05-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 7
Operatore Konkurues 1) “ALSTEZO” SHA
2) “AUTO EXPERT” SHPK
3) “Auto Manoku Servis” SHPK & “POWER INDUSTRIES” SHPK
4) “BUSHI-SERVIS” SHA
5) “KADIU” SHA
6) “SERVIS AUTO 2000” SHPK
7) “VILNIK MOTORS” SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • VILNIK MOTORS
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 3 605 600,00
  Data e shpalljes se fituesit 16-06-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Duke filluar nga data e lidhjes së kontratës/kontratave me përfundim deri në plotësimin e nevojave të autoritetit kontraktor, sipas marrëveshjes kuadër.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhtëm:

  1. “ALSTEZO” SHA:
  • Ofertuesi nuk plotëson kriterin e përcaktuar në pikën 1 gërmën c, të Kritereve të Vecanta të Kualifikimit, pasi në momentin e hapjes së ofertave, nuk ka paraqitur Formularin e sigurimit të ofertës sipas Shtojcës 3.

  2. "AUTO EXPERT” SHPK
  • Ofertuesi nuk plotëson kriterin e përcaktuar në pikën 1 gërmën a, të Kritereve të Vecanta të Kualifikimit, pasi në momentin e hapjes së ofertave, nuk ka paraqitur Formularin e ofertës sipas formatit te kerkuar ne Shtojcën 1.
  • Ofertuesi nuk plotëson kriterin e përcaktuar në pikën 1 gërmën c, të Kritereve të Vecanta të Kualifikimit, pasi në momentin e hapjes së ofertave, nuk ka paraqitur Formularin e sigurimit të ofertës sipas Shtojcës 3.
  • Ofertuesi nuk plotëson kriterin e përcaktuar në pikën 1 të seksionit 2.3 “Për kapacitetin teknik” të Kritereve të vecanta të kualifikimit, pasi në momentin e hapjes së ofertave, nuk arriti të provojë se ofertuesi ka realizuar furnizime të mëparëshme të ngjashme, të realizuara gjatë 3 viteve të fundit, në një vlerë jo më pak se 40% e vlerës së fondit limit.
  • Ofertuesi nuk plotëson kriterin e përcaktuar në pikën 5 të seksionit 2.3 “Për kapacitetin teknik” të Kritereve të Veçanta të Kualifikimit, pasi në ditën e hapjes së ofertave nuk arriti të provojë, nëpërmjet dokumentacionit të paraqitur në SPE, se disponon të gjitha pajisjet dhe instrumentet minimale të nevojshme për zbatimin e kontratës.
  • Ofertuesi nuk përmbush pikën 6 të seksionit 2.3 “Për kapacitetin teknik”, pasi në ditën e hapjes së ofertave nuk arriti të paraqesë Certifikatë të kontrollit teknik të mjeteve rrugore dhe Policë për sigurimin e detyrueshëm të mjeteve rrugore.
  • Ofertuesi nuk përmbush pikën 7 të seksionit 2.3 “Për kapacitetin teknik”, pasi në ditën e hapjes së ofertave nuk arriti të provojë se pjesët e këmbimit, për të cilat do të kryhen shërbimet e kërkuara, janë të furnizuara nga prodhuesit ose nga distributorët e autorizuar nga prodhuesi.

  3. “BUSHI-SERVIS” SHA
  • Ofertuesi nuk plotëson kriterin e përcaktuar në pikën 1 gërmën a, të Kritereve të Vecanta të Kualifikimit, pasi në momentin e hapjes së ofertave, nuk ka paraqitur Formularin e ofertës sipas Shtojcës 1. Nga Formulari i Ofertës i paraqitur në SPE nga ofertuesi, rezulton se ky i fundit nuk ka ofertuar për të gjithë zërat e kërkuara në shtojcën 1 të DST.

  4. “KADIU” SHA
  • Ofertuesi nuk plotëson kriterin e përcaktuar në pikën 1 gërmën c, të Kritereve të Vecanta të Kualifikimit, pasi në momentin e hapjes së ofertave, nuk ka paraqitur Formularin e sigurimit të ofertës sipas Shtojcës

  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara REF-95760-05-18-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data