Open Procurement Albania

Riparim mirëmbajtje e sistemeve të ngrohjes dhe të ujit sanitar me kaldaja, sistemeve të ngrohjes-ftohjes me chillera, ë stacionit qëndror të pompave dhe sistemeve të furnizimit me ujë të pijshëm, të elektrompomave, në godinat e shërbimeve spitalore në QSUNT”;

Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Institucion Kontraktues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Objekti i Tenderit Riparim mirëmbajtje e sistemeve të ngrohjes dhe të ujit sanitar me kaldaja, sistemeve të ngrohjes-ftohjes me chillera, ë stacionit qëndror të pompave dhe sistemeve të furnizimit me ujë të pijshëm, të elektrompomave, në godinat e shërbimeve spitalore në QSUNT”;
Nr. Reference REF-97739-06-08-2021
Vlera / Fondi Limit 34 775 999,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 09-06-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 29-06-2021
Data e mbajtjes se tenderit 29-06-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues 1. "DION AL" SHPK
2. "GSM KLIMAIRE” SHPK & “DENIS 05” SHPK
3. "Kevin Contruksion" SHPK
4. "SULOLLARI-KLIMA” SHPK
5. “SUPERIOR GROUP KLIMA”SHPK& LEON KONSTRUKSION SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “SUPERIOR GROUP KLIMA”SHPK -LEON KONSTRUKSION SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 21 884 756,00
  Data e shpalljes se fituesit 27-07-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Afati i shërbimeve do te jete nga momenti i nënshkrimit te kontratës/kontratave, sipas kërkesës se autoritetit kontraktorë, brenda afatit 24 (njëzet e katër) muaj nga lidhja e marrëveshjes kuadër.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. "Kevin Contruksion" SHPK, për këto arsye:
  - nuk plotëson pikën 2, seksioni 2.3, Kapaciteti teknik, Kriteret e veçanta të kualifikimit, pasi në momentin e hapjes së ofertave, nuk arriti të vërtetojë që ka në stafin e tij të punësuar 7 punonjës/ specialistë për sistemin ngrohje ftohje/ kondicioner.
  - nuk përmbush pikën c) të Kritereve të Përgjithshme të pranimit. Pas verifikimit së gjendjes gjyqësore (shoqërive tregtare, përfaqësuesve ligjore dhe ortakëve të tyre) të ofertuesit, rezulton se z. Anesti Dhima rezulton me shënime përkatëse në sistem, në kundërshtim me nenin 76/1 të LPP.
  2. "GSM KLIMAIRE” SHPK & “DENIS 05” SHPK, për këto arsye:
  - BOE nuk plotëson pikën a), të Kritereve të Përgjithshme të kualifikimit, pasi në momentin e hapjes së ofertave, nuk arriti të paraqesë të plotë kontratën e bashkimit të operatorëve ekonomik. Në kontratë mungojnë Shtojcat sipas zërave të punëve/ mallrave/shërbimeve që do të marrë përsipër të realizojë sipas aktmarrëveshjes.
  - Operatori ekonomik GSM KLIMAIRE SHPK nuk plotëson pikën 2, seksioni 2.2 Kapaciteti ekonomik dhe financiar, Kriteret e Vecanta të Kualifikimit, pasi në momentin e hapjes së ofertës nuk arriti të paraqesë kopje origjinale ose të noterizuar të bilancit të vitit 2020, si dhe nuk arriti të paraqesë akt-espertizën e ekspertit kontabël të autorizuar për vitin ushtrimor 2020, pasi është në kushtet e përcaktimit të nenit 41, të ligjit nr. 10091, datë 05.03.2009.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “SUPERIOR GROUP KLIMA”SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “SUPERIOR GROUP KLIMA”SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “SUPERIOR GROUP KLIMA”SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “SUPERIOR GROUP KLIMA”SHPK viti 2019-2020

 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-97739-06-08-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data