Open Procurement Albania

“BLERJE ORENDI DHE PAJISJE PËR MOBILIM ZYRASH, PËR QENDRËN SPITALORE UNIVERSITARE “NËNË TEREZA”.

Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Institucion Kontraktues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Objekti i Tenderit “BLERJE ORENDI DHE PAJISJE PËR MOBILIM ZYRASH, PËR QENDRËN SPITALORE UNIVERSITARE “NËNË TEREZA”.
Nr. Reference REF-03353-08-20-2021
Vlera / Fondi Limit 34 775 999,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 23-08-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 07-09-2021
Data e mbajtjes se tenderit 07-09-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 9
Operatore Konkurues 1. “RO-AL” SHPK
2. “MUCA” SHPK
3. “ERZENI/SH” SHPK
4. “BUNA” SHPK
5. “ERALD” SHPK
6. “KLAME” SHPK
7. “BOLT” SHPK
8. “SHAGA” SHPK
9. “IGLI SAND” SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • "RO -AL"
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 21 914 150,00
  Data e shpalljes se fituesit 05-10-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 Muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. “BOLT” SHPK, për këto arsye:
  - nuk plotëson kriterin e përcaktuar në pikën 2, seksioni 2.3 Kapaciteti Teknik, të Kritereve të Veçanta të Kualifikimit, pasi nuk rezulton të ketë të punësuar minimalisht 2 shoferë të kërkuar për kryerjen e shërbimit të transportit të mallrave objekt i kontratës. Nga deklarata në lidhje me stafin që disponon, e paraqitur në SPE sipas formatit përkatës, rezulton se ofertuesi ka vetëm 1 shofer të punësuar.
  2. “SHAGA” SHPK, për këto arsye:
  - nuk paraqiti shpjegime për cmimin apo kostot e propozuara në ofertën ekonomike, e rezultuar si anomalisht e ulët pas verifikimeve të KVO.
  3. “IGLI SAND” SHPK, për këto arsye:
  - nuk paraqiti shpjegime për cmimin apo kostot e propozuara në ofertën ekonomike, e rezultuar si anomalisht e ulët pas verifikimeve të KVO.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per "RO -AL" viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per "RO -AL" viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per "RO -AL" viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per "RO -AL" viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara REF-03353-08-20-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data