Open Procurement Albania

Loti I. “Furnizim me lëndë djegëse Diesel (Gazoil)”

Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Institucion Kontraktues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Objekti i Tenderit Loti I. “Furnizim me lëndë djegëse Diesel (Gazoil)”
Nr. Reference REF-04440-09-02-2021
Vlera / Fondi Limit 13 550 000,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 03-09-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 08-10-2021
Data e mbajtjes se tenderit 08-10-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1. “GEGA OIL GROUP” sha & “GEGA CENTER GKG” shpk
2. “RESULI-ER” SHA & “KASTRATI” SHPK
3. “TRIOS” SHA
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “RESULI-ER” SHA -“KASTRATI” SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 11.8 lekë/litër
  Data e shpalljes se fituesit 15-11-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 Muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. “GEGA OIL GROUP” & “GEGA CENTER GKG” shpk, për këto arsye:
  - Bashkimi i operatorëve ekonomik nuk permbush kriteret e përgjithshme të pranimit sipas Shtojcës 7 të DST, ku percaktohet se: “Nëse oferta paraqitet nga një bashkim Operatorësh Ekonomikë, do të paraqitet Marrëveshje bashkëpunimi ndërmjet Operatorëve Ekonomikë, ku caktohet përfaqësuesi, përqindja e pjesëmarrjes në bashkim, dhe elementët që merr përsipër të realizojë secili prej anëtarëve të bashkimit. Në kontratën e bashkëpunimit nr. Rep 3243 datë 10.05.2021, e paraqitur në SPE nga BOE, janë përcaktuar përfaqësuesit dhe përqindja e pjesëmarrjes në bashkim, por nuk janë caktuar elementët që merr përsipër të realizojë secili prej anëtarëve të bashkimit.
  2. “TRIOS” SHA, për këto arsye:
  - nuk plotëson pikën 2, seksioni 2.3, “Kapaciteti teknik” të Kritereve të Vecanta të Kualifikimit, pasi nuk ka deklaruar se ka stacion të shitjes së karburanteve me pakicë në Bashkinë Fier, të vërtetuar me një nga format e disponimit sipas Kodit Civil (kontratë qiraje ose akt pronësie), si edhe nuk ka paraqitur asnjë nga dokumentet e kërkuara në përmbushje të këtij kriteri.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “KASTRATI” SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “KASTRATI” SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “KASTRATI” SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “KASTRATI” SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara REF-04440-09-02-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data