Open Procurement Albania

Loti 4 "Riparim dhe mirëmbajtje sistemi të ngrohje - ftohjeve per Komanden e Forcave Tokesore"

Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Institucion Kontraktues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Objekti i Tenderit Loti 4 "Riparim dhe mirëmbajtje sistemi të ngrohje - ftohjeve per Komanden e Forcave Tokesore"
Nr. Reference REF-07780-10-11-2021
Vlera / Fondi Limit 1 599 033,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 12-10-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 27-10-2021
Data e mbajtjes se tenderit 27-10-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1. “ALTEC” SHPK
2. “CLIMACASA” SHPK
3. “SULOLLARI-KLIMA” SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • SULOLLARI-KLIMA
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 896 850,00
  Data e shpalljes se fituesit 22-11-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. “Altec” SHPK, për këto arsye:
  - nuk plotëson kriterin e përcaktuar në pikën 1/b, të Kritereve të Veçanta të Kualifikimit, pasi nuk ka paraqitur sigurimin e ofertës në masën 2% të vlerës së fondit limit të lotit 4, sic kërkohet në DST. Sigurimi i ofertës, i paraqitur në SPE nga ofertuesi, është në një vlerë më të vogël nga sa përcaktohet në DST.
  2. “Climacasa” SHPK, për këto arsye:
  - nuk ka paraqitur formular të ofertës për lotin 4. Formulari i ofertës i paraqitur në SPE nga ofertuesi është e pavlefshme, pasi i përket Lotit 3.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-07780-10-11-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data