Open Procurement Albania

Loti II. “Blerje bateri për automjete”

Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Institucion Kontraktues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Objekti i Tenderit Loti II. “Blerje bateri për automjete”
Nr. Reference REF-19195-02-09-2022
Vlera / Fondi Limit 32 453 736,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 10-02-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 15-03-2022
Data e mbajtjes se tenderit 15-03-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues 1. “Alked Kopaçi”
2. “ALSTEZO” SHA
3. “Auto Asja” sh.a
4. “KADIU” SHA
5. “KAPPA OIL” SHA
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “Auto Asja” sh.a
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 24 998 008,00
  Data e shpalljes se fituesit 06-06-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 2 vite
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa. Marrë përgjigje: Me vendimin nr 639/2 prot., datë 04.05.2022 të KSHA pranë ABP dhe nr. 494/2022 date 26.05.2022.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. “KAPPA OIL” shpk, për këto arsye:
  - nuk përmbush pikën 6, seksioni 2.3 “Kapaciteti Teknik” të Kritereve të Vecanta të Kualifikimit, pasi nuk ka paraqitur deklaraten per lotin 2 se, me nenshkrimin e kontrates dhe dorezimin e artikujve, krahas mallrave objekt prokurimi, do te shoqeroje cdo produkt me raportin perkates si dhe me çertifikimet përkatëse, të cilat duhet të jenë sips kërkesave/ specifikimeve të AK-së. Deklarata e paraqitur ne SPE nga ofertuesi ne lidhje me kete kerkese, eshte per Lotin 3.
  2. “Alked Kopaçi”, për këto arsye:
  - Sipas Vendimit Nr. 494/2022 date 26.05.2022 të KPP
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-19195-02-09-2022
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Vendim KPP
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data