Open Procurement Albania

Loti 3 “Blerje mish dhe nënproduktet e tij” me afat të marrëveshjes kuadër 24(njëzetë e katër) muaj

Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Institucion Kontraktues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Objekti i Tenderit Loti 3 “Blerje mish dhe nënproduktet e tij” me afat të marrëveshjes kuadër 24(njëzetë e katër) muaj
Nr. Reference REF-21442-03-08-2022
Vlera / Fondi Limit 12 025 635,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 09-03-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 08-04-2022
Data e mbajtjes se tenderit 08-04-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues 1. “M.C.CATERING” SHPK
2. NELSA SHPK”
3. “NIKA” SHPK
4. “SINANI TRANING” SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Sinani Trading
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 9 546 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 04-05-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. “M.C.CATERING” SHPK, për këto arsye:
  - nuk plotëson pikën 2.2.2, te seksionit 2.2 “Kapaciteti ekonomik dhe financiar” të Kritereve të Vecanta të Kualifikimit, pasi nuk ka paraqitur bilancin e vitit 2021. Bazuar ne kriterin e percaktuar per kete lot, ne pikën 2.2.2, te seksionit 2.2 “Kapaciteti ekonomik dhe financiar” të Kritereve të Vecanta të Kualifikimit, Operatoret ekonomike, duhet të paraqesin kopje te certifikuara te bilanceve te viteve 2019, 2020, 2021 te paraqitura prane autoriteteve perkatese tatimore.
  2. NELSA SHPK”, për këto arsye:
  - nuk plotëson pikën 1, seksioni 2.1 “Kapaciteti profesional i operatoreve ekonomike” të Kritereve të Vecanta të Kualifikimit, pasi, nuk ka paraqitur ne SPE, licencen II.1A (1), por vetem licencen II.1.B. Bazuar ne kriterin e percaktuar per kete lot, ne pikën 1, seksioni 2.1 “Kapaciteti profesional i operatoreve ekonomike” të Kritereve të Vecanta të Kualifikimit, Operatori ekonomik pjesëmarrës, duhet të paraqes Licencë të kategorisë II.1.A.1 – ”Prodhim, përpunim dhe shpërndarje me shumicë e ushqimeve për njerëz”, dhe Licence te kategorise II.1.B – ”Shitje me shumice e ushqimeve me origjine shtazore (per njerez)”, të lëshuar nga Qendra Kombëtare e Biznesit
  3. “NIKA” SHPK, për këto arsye:
  - nuk plotëson pikën 1, seksioni 2.1 “Kapaciteti profesional i operatoreve ekonomike” të Kritereve të Vecanta të Kualifikimit, pasi ne SPE ka deklaruar vetem 1 (nje) vend te ushtrimit te aktivitetit (stabiliment) per te cilin ka paraqitur edhe 2 licencat perkatese II.1A (1) dhe II.1.B. Nderkohe qe, nga Ekstrakti i Regjistrit Tregtar te subjektit, rezulton se, ky i fundit ka me shume vende te ushtrimit te aktivitetit (stabilimente), te cilat nuk rezultojne te jene te pajisura me licencat perkatese per ushtrimin e aktivitetit sipas ligjit nr. 9863 date 28.01.2008 “Per ushqimin”, neni 19.
  Arsyeja e Anulimit Nuk është paraqitur asnje oferte e vlefshme;
  Shenime Buletini I anullimit të procedures: Nr. 98 datë 18 Korrik 2022
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Sinani Trading viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Sinani Trading viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Sinani Trading viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Sinani Trading viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-21442-03-08-2022
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data