Open Procurement Albania

“Shërbim pastrimi i ambjenteve të jashtme”, për Qendrën Spitalore Universitare “Nënë Tereza”

Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Institucion Kontraktues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Objekti i Tenderit “Shërbim pastrimi i ambjenteve të jashtme”, për Qendrën Spitalore Universitare “Nënë Tereza”
Nr. Reference REF-30932-05-26-2022
Vlera / Fondi Limit 38 009 074,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 27-05-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 16-06-2022
Data e mbajtjes se tenderit 16-06-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues 1. “SILVER” SHPK
2. PASTRIME SILVIO” SHPK”
3. ” AFA GRUP” dhe & KO” SHPK
4. “DESARET COMPANY” SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “DESARET COMPANY” SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 29 995 008,00
  Data e shpalljes se fituesit 09-08-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 24 Muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa. Vendim Kpp Nr. 613/2022
  Janë skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. "SILVER" SHPK, për këto arsye:
  - nuk përmbush pikën 2, seksioni 2.3 "Kapaciteti Teknik" të Kritereve të Vecanta të Kualifikimit, pasi nga dokumentacioni i paraqitur në SPE rezulton se dy punonjësit e deklaruar si Përgjëgjës Teknik P. C dhe A.ZH nuk kanë kualifikimet e këkruara profesionale Inxhinier Mjedisi sipas pikës 2 kapaciteti teknik Seksioni 2.3
  2. " AFA GRUP" dhe "DU & KO"SHPK, për këto arsye:
  - nuk permbush pikën 2, seksioni 2.3 “Kapaciteti Teknik” të Kritereve të Vecanta për Kualifikim, në lidhje me profilet e detyrueshme të stafit kryesor, dhe konkretisht për funksionin “përgjegjës për zbatimin e kontratës në profilin inxhiner kimist/ose mjedisi”. Nga “Deklarata per përcaktimin e personit përgjegjes”, e paraqitur në SPE nga ofertuesi nuk rezulton që specialistja e deklaruar si përgjegjëse për zbatimin e kontratës, Znj. R.M., të jetë diplomuar në profilin inxhinere kimist/inxhinere mjedisi sic kërkohet në pikën 2, seksioni 2.3 “Kapaciteti Teknik” të Kritereve të Vecanta për Kualifikim.
  Arsyeja e Anulimit Në zbatim të Vendimit nr. 1065/2022 të Komisionit të Prokurimit Publik
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-30932-05-26-2022
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Vendim KPP
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data