Open Procurement Albania

Rehabilitimi i rrëshqitjes segmenti rrugor Qafë Mali-Fierzë

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Objekti i Tenderit Rehabilitimi i rrëshqitjes segmenti rrugor Qafë Mali-Fierzë
Nr. Reference REF-30488-05-23-2022
Vlera / Fondi Limit 99 168 047,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 24-05-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 10-06-2022
Data e mbajtjes se tenderit 10-06-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues 1. BE - IS SH.P.K
2. BOE DENIS-05 SHPK & ABI CONS SHPK
3. DRIVE EXPERT ALBANIA SHPK
4.BOE ED KONSTRUKSION SHPK & VIANTE Konstruksion SHPK
5. BOE “PEPA GROUP GROUP” & SELAMI SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “PEPA GROUP GROUP” - “SELAMI” SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 97 676 553,00
  Data e shpalljes se fituesit 29-06-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 117211864
  Data e lidhjes se kontrates 18-07-2022
  Kohezgjatja e kontrates 7 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1. BOE DENIS-05 SHPK & ABI CONS SHPK per arsye:
  - operatori ekonomik nuk ka arritur të paraqesë dokumentacion të plotë dhe të saktë për të dëshmuar plotësimin e të gjithë kritereve të kërkuara në DST, konkretisht:Nuk plotëson pikën 2.3.8 të DST në të cilën përcaktohet se:
  Operatori ekonomik pjesëmarrës, për realizimin e kontratës, duhet të disponojë mjetet dhe pajisjet të cilat nuk duhet të jenë të angazhuara në kontrata të tjera, apo të deklaruara në procedura të shpallura fituese.

  2. BOE ED KONSTRUKSION SHPK & VIANTE Konstruksion SHPK per arsye:
  - operatori ekonomik nuk ka arritur të paraqesë dokumentacion të saktë dhe të plotë për të dëshmuar plotësimin e të gjithë kritereve të përcaktuara në DST, konkretisht: Nuk plotëson pikën 2.3.5 të DST në të cilën përcaktohet se: “Operatori ekonomik, për realizimin e punimeve objekt kontrate, duhet të ketë edhe stafin mbështetës (jo domosdoshmërisht drejtues teknik në licencën e shoqërisë)
  Stafi i kërkuar në pikën 2.3.5 nuk duhet të jetë i angazhuar në kontrata të tjera, apo të deklaruara në procedura të shpallura fituese.”
  -Nuk plotëson pikën 2.3.7 të DST në të cilën përcaktohet se:
  “Kandidati ofertues duhet të përcaktojë me anë të një deklaratë (nga Administratori i shoqërisë) Drejtuesin Teknik të punimeve (inxhinier ndërtimi me eksperiencë) në objekt, i cili duhet të jetë i përfshirë në licencën e shoqërisë dhe të deklarojë se do të jetë i pranishëm gjatë gjithë kohës që do të kryhen punimet në objekt dhe nuk duhet të jetë i angazhuar në kontrata të tjera, apo të deklaruara në procedura të shpallura fituese”.
  -Nuk plotëson pikën 2.3.8 të DST në të cilën përcaktohet se:
  “Operatori ekonomik pjesëmarrës, për realizimin e kontratës, duhet të disponojë mjetet dhe pajisjet të cilat nuk duhet të jenë të angazhuara në kontrata të tjera, apo të deklaruara në procedura të shpallura fituese.”

  3. DRIVE EXPERT ALBANIA SHPK per arsye:
  -nuk ka arritur të paraqesë asnjë dokumentacion të saktë dhe të plotë për të dëshmuar plotësimin e të gjithë kritereve të përcaktuara në DST.
  -Nuk ka paraqitur ofertë ekonomike.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “SELAMI” SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “SELAMI” SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “SELAMI” SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “SELAMI” SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 102 datë 25 Korrik 2022
  Anulimi i Tenderit
  - Specifikime Teknike
  - Raport Gjeologjik
  - Raport Teknik
  - Preventiv
  - Harte Gjeologjike
  - HOROGRAFIA
  - Grafik Punimesh

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data