Open Procurement Albania

Supervizion Punimesh Zgjerim i rrugës Elbasan -Qafë - Thanë (Faza e I)

Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Objekti i Tenderit Supervizion Punimesh Zgjerim i rrugës Elbasan -Qafë - Thanë (Faza e I)
Nr. Reference REF-43043-09-22-2022
Vlera / Fondi Limit 19 896 086,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Shërbim konsulence
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 23-09-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 10-10-2022
Data e mbajtjes se tenderit 10-10-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 7
Operatore Konkurues Lista e operatorëve ekonomikë të kualifikuar në përfundim të fazës së parë të procedurës :
1. BOE “A.G.TECHNICS & ARABEL - STUDIO”
2. “ARENA MK”
3. “C.E.C GROUP”
4. “CIVIL CONS”
5. “InfraKonsult”
6. “INFRATECH”
7. BOE “INVICTUS & M.A.G PARTNERS &ANGERBA”

Kanë qenë pjesëmarrës në fazat e tjera të procedurës së sipërcituar këta ofertues me vlerat përkatëse të ofruara:
1. BOE “A.G.TECHNICS & ARABEL - STUDIO” -19,040,000 Leke
2. “ARENA MK” - 19,000,000 Leke
3. “C.E.C GROUP” - 19,434,000 Leke
4. “InfraKonsult” - 19,300,000 Leke
5. “INFRATECH” - Skualifikuar
6. BOE “INVICTUS & M.A.G PARTNERS &ANGERBA” - 18,450,000Leke
Operator Ekonomik Kontraktues
 • INVICTUS - M.A.G PARTNERS - ANGERBA
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 18 450 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 22-11-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 22140000
  Data e lidhjes se kontrates 05-12-2022
  Kohezgjatja e kontrates 18 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Eshte skualifikuar operatori ekonomik i meposhtem:
  - “INFRATECH”, per arsye:
  - në ofertën ekonomike të paraqitur, Inxhinierët nuk janë përfshirë respektivisht sipas kriterit kohor dhe sasior të parashikuar në TOR.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per INVICTUS viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per INVICTUS viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per INVICTUS viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per INVICTUS viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ANGERBA viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ANGERBA viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ANGERBA viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ANGERBA viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 173 datë 19 Dhjetor 2022
  Anulimi i Tenderit
  Termat e References
  Procesverbal "Për argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve për kualifikim "

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data