Open Procurement Albania

Zgjerimi i rruges Elbasan - Qafe - Thane (Faza II)

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Objekti i Tenderit Zgjerimi i rruges Elbasan - Qafe - Thane (Faza II)
Nr. Reference REF-64067-03-29-2023
Vlera / Fondi Limit 2 499 999 918,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 30-03-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 03-05-2023
Data e mbajtjes se tenderit 03-05-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1. “ALBAVIA” SHPK
2. BOE “4 A-M & ARKONSTUDIO & ELMAZAJ KONSTRUKSION & AGRI CONTRUCTION”
3. “GECI”
Operator Ekonomik Kontraktues
 • 4 A-M - ARKONSTUDIO - ELMAZAJ KONSTRUKSION - AGRI CONTRUCTION
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 2 424 620 747,00
  Data e shpalljes se fituesit 01-06-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 2909544896
  Data e lidhjes se kontrates 27-06-2023
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1.“ALBAVIA” , per arsye:
  - nuk përmbush kërkesat për kualifikim të përcaktuara në dokumentat standarte te tenderit.Konkretisht:
  • Nuk permbush kapacitetet teknike, personel kryesor dhe ndihmes, pikat 2.3.4 dhe 2.3.5.
  • Nuk permbush kapacitetet teknike disponimin e mjeteve dhe pajisjeve, pika 2.3.8 - Faza: Kriter i pergjithshem.

  2.“GECI” , per arsye:
  -nuk përmbush kërkesat për kualifikim të përcaktuara në dokumentat standarte te tenderit.Konkretisht:
  • Nuk permbush piken 2.3.1 Pune e ngjashme - Faza: Vleresim Teknik.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per 4 A-M viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per 4 A-M viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per 4 A-M viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per 4 A-M viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ARKONSTUDIO viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ARKONSTUDIO viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ARKONSTUDIO viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ARKONSTUDIO viti 2019-2020

 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Raport Teknik
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 61 datë 10 Korrik 2023
  Anulimi i Tenderit
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim "
  Raporti Gjeologjik
  Raporti Hidrologjik dhe Hidraulik
  Raporti Topografik
  Raporti i Llogaritjeve Strukturale
  Sinjalistika
  Detaje Pilotash
  Detaje Teknike
  Llogaritje Shtresash
  Mure me Toke te Armuar Km 7+800 – 8+300
  Mure me Toke te Armuar Km 6+700 – 7+300
  Planimetria 1
  Planimetria 2
  Profili Gjatesor
  Profili Terthor 1
  Profili Terthor 2
  Mure me Toke te Armuar, Rampat e Nyjes
  Rampa 1
  Rampa 3
  Rrethrrotullimi i Ri
  Veprat e Artit

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data