Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
4 ERZENI/SH SHPK 8 147,497,909 8 147,497,909 38,377,454

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Kontraktues/Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë “Furnizim vendosje pajisje mjekësore dhe mobilimi për qendrat shëndetësore që do të rikonstruktohen gjatë vitit 2020-2021” 53,471,361 Lidhur Kontrata ERZENI/SH SHPK 114, 400 leke cmim per njesi .
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 4 “F.V Pajisje hotelerie spitalore” 6,501,495 Njoftuar Fituesi ERZENI/SH SHPK 5,791,955.00
Spitali Rajonal Vlorë Spitali Rajonal Vlorë Blerje mobilje zyre per godinen e Administrates se Spitalit Rajonal Vlore 3,000,000 Njoftuar Fituesi ERZENI/SH SHPK 2,439,425.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Mobilimi i Depos Qendrore te Barnave ne QSUT- Rafte dhe Mobilje 21,313,067 Rishpallje me Lidhje Kontrate ERZENI/SH SHPK 20,874,960.00
Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan Lot 1: Furnizim vendosje pajisje mobilimi spitalor 9,399,396 Lidhur Kontrata ERZENI/SH SHPK 9,271,000.00
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader : Furnizim vendosje pajisje mjekësore dhe mobilimi për qendra shëndetësore. Lidhur Kontrata ERZENI/SH SHPK
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader : Furnizim vendosje pajisje mjekësore dhe mobilimi për qendra shëndetësore. Lidhur Kontrata ERZENI/SH SHPK
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Furnizim vendosje pajisje mjekësore dhe mobilimi për qendra shëndetësore. 53,812,590 Njoftuar Fituesi ERZENI/SH SHPK
  • < me para
  • 1
  • me pas >

MBESHTETES


Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.