Open Procurement Albania

“Furnizim vendosje pajisje mjekësore dhe mobilimi për qendrat shëndetësore që do të rikonstruktohen gjatë vitit 2020-2021”

Autoritet Prokurues Ministria e Shëndetësisë
Institucion Kontraktues Ministria e Shëndetësisë
Objekti i Tenderit “Furnizim vendosje pajisje mjekësore dhe mobilimi për qendrat shëndetësore që do të rikonstruktohen gjatë vitit 2020-2021”.
Burimi i Financimit: Buxheti i Shtetit
Nr. Reference REF-56813-04-25-2020
Vlera / Fondi Limit 53 471 361,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 29-04-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 22-05-2020
Data e mbajtjes se tenderit 22-05-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues 1. ”Erzeni/SH” Shpk
2. Junik SHPK me NIPT J88007522L, & Fedos SHPK
3. RO-AL Shpk,
4. MUCA Shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ERZENI/SH SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 114, 400 leke cmim per njesi .
  Data e shpalljes se fituesit 23-06-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 49 062 240,00
  Data e lidhjes se kontrates 07-12-2020
  Kohezgjatja e kontrates 12 (dymbedhjete) muaj .
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1- MUCA Shpk me NIPT K01421002H OE nuk ka paraqitur ofertë ekonomike
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ERZENI/SH SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ERZENI/SH SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ERZENI/SH SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ERZENI/SH SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Ministria e Shëndetësisë REF-56813-04-25-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 11 datë 25 Janar 2021
  Aneks Shperndarjeje

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.