Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
2 EDNA – FARMA SHPK & DELTA PHARMA - AL SHPK 3 140,531,684 3 140,531,684 138,122,200

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Kontraktues/Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 26 Rituximab Biosimilar ose origjinator 125,689,267 Njoftuar Fituesi EDNA – FARMA SHPK & DELTA PHARMA - AL SHPK 124,037,100.00
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 27 Rituximab Biosimilar ose origjinator 11,842,417 Njoftuar Fituesi EDNA – FARMA SHPK & DELTA PHARMA - AL SHPK 11,132,000.00
Spitali Rajonal Durrës Spitali Rajonal Durrës Loti 7 Enoxaparine sodium 3,000,000 Lidhur Kontrata EDNA – FARMA SHPK & DELTA PHARMA - AL SHPK 2,953,100.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.