Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
5 NDREGJONI SHPK 13 305,079,461 13 305,079,461 272,465,967

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Kontraktues/Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Mirëmbajtje objektesh spitalore (shtesë kontrate) 2,094,600 Lidhur Kontrata NDREGJONI SHPK 2,094,600.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Vendosje e sistemit kapot (shtese kontrate) 580,000 Lidhur Kontrata NDREGJONI SHPK 696,000.00
Universiteti i Mjekësisë Tiranë Universiteti i Mjekësisë Tiranë Shpenzime për mirëmbajtjen e objekteve ndërtimore – Lyerje ndërtesash 9,206,264 Njoftuar Fituesi NDREGJONI SHPK 8,675,400.00
Spitali Psikiatrik Ali Mihali Vlore Spitali Psikiatrik Ali Mihali Vlore Rikonstruksion i shtëpizave të mbështetura 149,469,178 Lidhur Kontrata NDREGJONI SHPK 146,088,388.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Mirembajtje e objektesh spitalore te Spitalit Rajonal Diber "Rrahim Xhika" 11,666,663 Lidhur Kontrata NDREGJONI SHPK 11,334,800.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Vendosje sistem kapot ne godin kryesore te Spitalit Rajonal Diber "Rrahim Xhika" 3,000,000 Lidhur Kontrata NDREGJONI SHPK 2,900,000.00
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Lot.3 “Rikonstruksion i disa QSH- ve në qarqet Shkodër, Kukës, Lezhë, Dibër ” 68,217,907 Lidhur Kontrata NDREGJONI SHPK 55,769,968.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Rikonstruksion i pLote i nyjeve sanitare te Spitalit Rajonal Peshkopi 6,000,000 Rishpallje me Lidhje Kontrate NDREGJONI SHPK 5,970,356.00
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Lot.2 “Rikonstruksion i disa QSH- ve në qarqet Shkodër, Kukës, Lezhë ” 42,904,217 Lidhur Kontrata NDREGJONI SHPK 30,362,965.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Loti 2. Riparim-mirëmbajtje e sistemit te furinizimit me energji elektrike, motogjeneratoreve, sistemit te oreve, fonise dhe sistemit te detektim-sinjalizimit te zjarrit ne QSUT per vitin 2018 4,166,264 Rishpallje me Lidhje Kontrate NDREGJONI SHPK 3,236,710.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Loti 2 - Riparim mirëmbajtje e sistemit të furnizimit me energji elektrike, motogjenratorëve, sistemit të orëve, fonisë dhe sistemit të detektim-sinjalizimit të zjarrit 3,736,908 Lidhur Kontrata NDREGJONI SHPK 2,760,160.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Shtesë kontrate: Mirëmbajtje impianistike e ndarë në Lote në QSUT, për vitin 2016 ndarë në Lote. Loti 2 - Riparim-mirëmbajtje e sistemit të furnizimit me energji elektrike, motogjenratorëve, sistemit të orëve, fonisë dhe sistemit të detektim-sinjalizimit të zjarrit 429,360 Lidhur Kontrata +Shtesë NDREGJONI SHPK 429,360.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Mirëmbajtje impianistike e ndarë në Lote- Loti 2 - Riparim-mirëmbajtje e sistemit të furnizimit me energji elektrike, motogjenratorëve, sistemit të orëve, fonisë dhe sistemit të detektim-sinjalizimit të zjarrit 3,608,100 Lidhur Kontrata NDREGJONI SHPK 2,147,260.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >