Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë ''K.A.E.XH.'' SH.P.K. 4 27,625,825 4 27,625,825 25,950,973

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Kontraktues/Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Plotesimi i infrastruktures spitalore ne katin 1 ne Godinen e Gjinekologjise 6,610,825 Lidhur Kontrata ''K.A.E.XH.'' SH.P.K. 6,593,716.67
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Riparime te rrjetit te gazit medikal kati 0 kati 1, riparime te rrjetit te gazit medikal ne pavionin e Gjinekologjise ne S.U.O.GJ “Mbreteresha Geraldine" referuar situates emergjente te krijuar si rezultat i termetit.
1,640,000 Lidhur Kontrata ''K.A.E.XH.'' SH.P.K.
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Punime elektrike ne Kat II, ne Objektin e Gjinekologjise ne S.U.O.GJ “Mbreteresha Geraldine" 4,875,000 Lidhur Kontrata ''K.A.E.XH.'' SH.P.K. 4,873,907.50
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Rikonstruksion i ambjenteve ekzistuese per riakomodimin e pacienteve/personelit mjekesor ne S.U.O.GJ “Mbreteresha Geraldine". 14,500,000 Lidhur Kontrata ''K.A.E.XH.'' SH.P.K. 14,483,349.17
  • < me para
  • 1
  • me pas >

MBESHTETES


Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.