Open Procurement Albania

Riparime te rrjetit te gazit medikal kati 0 kati 1, riparime te rrjetit te gazit medikal ne pavionin e Gjinekologjise ne S.U.O.GJ “Mbreteresha Geraldine" referuar situates emergjente te krijuar si rezultat i termetit.

Autoritet Prokurues Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë
Institucion Kontraktues Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë
Objekti i Tenderit Riparime te rrjetit te gazit medikal kati 0 kati 1, riparime te rrjetit te gazit medikal ne pavionin e Gjinekologjise ne S.U.O.GJ “Mbreteresha Geraldine" referuar situates emergjente te krijuar si rezultat i termetit. (Tërmeti i datës 26 nëntor 2019)

(Ne zbatim te VKM-se Nr.750 dt.27.11.2019,pika 7.1, germa dh).
Proçedurë me negocim, pa botim paraprak të njoftimit të kontratës
Nr. Reference
Vlera / Fondi Limit 1 640 000,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Procedurë me Negocim
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve
Data e mbajtjes se tenderit
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ''K.A.E.XH.'' SH.P.K.
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 6 647 929,24
  Data e lidhjes se kontrates 12-12-2019
  Kohezgjatja e kontrates
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Nr. 51 datë 23 Dhjetor 2019
  VENDIM Nr.750, datë 27.11.2019 "Për Shpalljen e Gjendjes së Fatkeqësisë Natyrore në Qarqet Durrës dhe Tiranë".

  VENDIM Nr. 751, datë 29.11.2019 Për disa shtesa në Vendimin nr. 750, DATË 27.11.2019, TË Këshillit të Ministrave, “Për Shpalljen e Gjendjes së Fatkeqësisë Natyrore në Qarqet Durrës dhe Tiranë” .

  MBESHTETES


  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.