Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Ministria e Shëndetësisë INCOMED shpk & DELTA PHARMA - AL shpk & EDNA - FARMA shpk 3 167,336,331 3 167,336,331 167,157,200

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Kontraktues/Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Minikontrata 1 Loti 101 Iodine x 370mg/ml Lidhur Kontrata INCOMED shpk & DELTA PHARMA - AL shpk & EDNA - FARMA shpk
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 100 Iodine x 370mg/ml 103,377,574 Njoftuar Fituesi INCOMED shpk & DELTA PHARMA - AL shpk & EDNA - FARMA shpk 103,290,000.00
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Loti 101 Iodine x 370mg/ml 63,958,757 Njoftuar Fituesi INCOMED shpk & DELTA PHARMA - AL shpk & EDNA - FARMA shpk 63,867,200.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.