Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" LINEAR SHPK 6 229,073,451 6 229,073,451 293,764,920

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Kontraktues/Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Minikontrate 1-Loti 2 - Pajisje mjekësore prodhues Elekta /ose ekuivalent Lidhur Kontrata LINEAR SHPK 64,701,360.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Loti 2 - Pajisje mjekësore prodhues Elekta /ose ekuivalent 64,703,550 Njoftuar Fituesi LINEAR SHPK 64,701,360.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Mirëmbajtje e pajisjes Akselerator Elekta/ose ekuivalent 64,703,550 Lidhur Kontrata LINEAR SHPK 64,703,550.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Loti 1 Mirembajtje e pajisjeve te teknologjise se larte Akselerator linear te prodhuesit ELEKTA ose EKUIVALENT 64,707,243 Njoftuar Fituesi LINEAR SHPK 64,703,550.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Mirëmbajtje e pLotë e aparaturës mjekësore akselerator linear prodhuesi Elekta, model Electa Synergy Platform, prodhim i vitit 2014 me Nr. Inventari 19883 në shërbimin Onkologjik të QSUT 33,969,108 Lidhur Kontrata LINEAR SHPK 33,969,100.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Furnizim me pajisje imobiluese BreastSTEP për Akselatorin linëar ELEKTRA të instaluar në shërbimin Onkologjik të QSUT 990,000 Lidhur Kontrata LINEAR SHPK 986,000.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >

MBESHTETES


Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.