Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Nuk u gjeten te dhena per tu vizualizuar

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Spitali Rajonal Durrës Tirana New Supervisor & VLER-INVEST - HMK - Consulting - TAULANT SHPK 2 4,219,888 2 4,219,888 -

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Kontraktues/Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Spitali Rajonal Durrës Spitali Rajonal Durrës Supervizim i Rikonstruksionit te Godines se Pediatrise - Marrëveshje Kuadër me disa Operatorë Ekonomik ku jo të gjitha kushtet janë të përcaktuara, me afat 26 muaj 2,109,944 Lidhur Kontrata Tirana New Supervisor & VLER-INVEST - HMK - Consulting - TAULANT SHPK
Spitali Rajonal Durrës Spitali Rajonal Durrës Supervizim i Rikonstruksionit te Godines se Pediatrise - Marrëveshje Kuadër me disa Operatorë Ekonomik ku jo të gjitha kushtet janë të përcaktuara, me afat 26 muaj 2,109,944 Njoftuar Fituesi Tirana New Supervisor & VLER-INVEST - HMK - Consulting - TAULANT SHPK
  • < me para
  • 1
  • me pas >

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.