Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Universiteti i Mjekësisë Tiranë 1 2 - 2 - 0

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >

Warning: number_format() expects parameter 1 to be double, string given in /home/openprocurement/application/views/scripts/htender/list.phtml on line 911

Warning: number_format() expects parameter 1 to be double, string given in /home/openprocurement/application/views/scripts/htender/list.phtml on line 911
Autoritet Prokurues Institucion Kontraktues/Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Universiteti i Mjekësisë Tiranë Universiteti i Mjekësisë Tiranë Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër: Sigurimi i pergjegjesise profesionale dhe personale te studentit specializant. Lidhur Kontrata INSIG SH.A
Universiteti i Mjekësisë Tiranë Universiteti i Mjekësisë Tiranë Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër: Sigurimi i pergjegjesise profesionale dhe personale te studentit specializant. Lidhur Kontrata INSIG SH.A
  • < me para
  • 1
  • me pas >

MBESHTETES


Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.