Open Procurement Albania

Loti 1 Human Coagulation Factor VIII

Autoritet Prokurues Ministria e Shëndetësisë
Institucion Kontraktues Ministria e Shëndetësisë
Objekti i Tenderit B4-Blerje barna antineoplastike dhe immunomodulatore, si dhe gjaku dhe organet formuese të gjakut. - Loti 1 Human Coagulation Factor VIII .
Burimi i Financimit: Buxheti i shtetit.
Nr. Reference REF-58367-05-18-2020
Vlera / Fondi Limit 314 123 084,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 19-05-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 03-07-2020
Data e mbajtjes se tenderit 03-07-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1. E V I T A sh.p.k
2. Lekli dhe Megapharm sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • EVITA SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 222 282 900,00
  Data e shpalljes se fituesit 29-10-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Kontratat mund te lidhen nga AK perfituese brenda afatit 24 muaj nga data e neshkrimit te MK nga palet, për sejcilin lot.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Ankesa Nr. Prot. 2345/21 date 04.08.2020. Marrë përgjigje më datë 10.08.2020. Vendim KPP-së Nr. 476/2020, datë 23.10.2020.


  Nuk ka pasur të skualifikuar për këtë lot.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EVITA SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EVITA SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EVITA SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EVITA SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Ministria e Shëndetësisë REF-58367-05-18-2020
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Vendim KPP
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Standard Documents

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.